Lördag har blivit söndag

Hade en jättebra lördag igår. Var iväg med dottern och handlade lite. Först var vi i vårt köpcentrum. Jag skulle inte ha något därifrån. Det var dottern som skulle handla där. Men naturligtvis kom jag hem med både en ny bh och en tröja.

Det var halva priset på allt på Change. Därifrån kom jag med en ny Bh och dottern köpte tre stycken. Bäst att passa på när det är billigt på ett annars dyrt ställe.


Sen hittade jag en tröja på Zizzi som var rea på rean och kostade bara 111 kr. Fotot blev lite konstigt men den är grön.

Köpte påskägg och saker att fylla dom med till barnbarnen. Och självklart det jag åkte dit för att köpa. Köksbordet från Ikea.


Här står det nu ihop skruvat i mitt lilla kök. Så skönt att det tar mindre plats än det gamla. Jag blev nöjd och glad. Passade på att köpa en liten fotpall med förvaring i också. Tänkte att det kunde vara bra med en extra sittplats när man är flera här. Den kostade bara 179 kr.



Inget märkvärdigt med den men väldigt praktisk som sagt var. Har lagt ner mina filtar i den just nu. Och så fick jag med ett bord hem från dottern som dom inte använde. Och som jag ville ha i hörnet bredvid kakelugnen.



Det passar jättebra i just det där hörnet som var tomt innan. Kanske lägger på en liten duk sen. Och så ska jag ställa en vattenkanna under. När jag hittat en som passar, i metall tänkte jag.

Vi tog en hel dag på oss dottern och jag. Hann följa med dit och fika med barnbarnen också. Mysigt. Alex for runt som en raket i sin rullstol. Han har verkligen fått in rätt teknik på att styra den nu.

På kvällen var jag rejält trött. Orkade inte ens laga mat. Värmde på lite rester bara. Skönt att kunna göra så ibland. Sen parkerade jag mig i soffan och tittade på tv tills jag var för trött för att hålla ögonen öppna.

Idag är det söndag. Solen lyser. Men det stormar rejält ute. Det finns inte en lös sak ute som står kvar på sin plats. Inget utomhusväder alltså. Det gör inget för jag har saker att göra här inne ändå.

Jag hoppas att ni har en skön söndag. Var rädda om varandra. Glöm inte bort att skratta. Det behövs lite extra skratt varje dag med tanke på tiderna vi lever i nu.



                                                            KRAMAR 

Kommentarer

  1. Vilken bra lördag du hade. Vad fint det blev med både köksbordet o hörnbordet.
    Det stormar här också. Går man ut får man väl något i huvudet. Håller oss inne idag.
    Ha en fortsatt bra söndag.
    Kram S

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu måndag morgon verkar stormen äntligen blåst vidare.
      Fritt fram att gå ut igen. Även i dina Hälsinge skogar. =)
      Kram

      Radera
  2. å så fint de blev ...både med lilla å stora bordet ..å vilka fynd på kläder du gjorde
    å så mysigt med kakelugn även om du bara har ljus i den
    sånna där bra dagar får man se till att få lite då å då under året
    hade fint å ha en bra start på veckan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Blondie. Vad kul att du gillar mina bord. Då blir jag glad.
      Kakelugnen går tyvärr inte att elda i längre. Den är från 1880.
      Riktigt gammal. Men när man drog in el i huset stängde man igen
      rökgångarna till kakelugnarna i huset. Så nu är det bara ljus i den.
      Ha en fin start på veckan du också.
      Kram

      Radera
  3. Låter som en riktigt mysig lördag...ja det gäller att ta vara på alla ljusa stunder man kan få dessa tider :) Kul när man kan fynda lite också...
    Önskar dig en skön kväll!
    Kram Titti

    SvaraRadera
    Svar
    1. Javisst ska man ta vara på allt som är positivt och glatt.
      Önskar dig en bra start på nya veckan Titti.
      Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

En liten varning