Tidig morgon här

Steg upp redan kl 6 i morse. Kunde inte somna om fast jag försökte. Ibland går det bara inte. Så nu sitter jag här med tända ljus och en stooor kopp kaffe.

Igår fick jag paketen jag väntade på, med julklappar jag beställt. Insåg att jag är så gott som färdig med klapparna nu. Bara några småsaker kvar. Så det blir inte nödvändigt med någon rea för mig i år. Kollade med dottern och hon är också färdig. Så då bestämde vi att vi firar som vanligt på Julafton. Inte som vi tänkte, på annandagen efter rean.

Det blir bra. Så får jag mysa hemma i mellandagarna istället för att springa på någon rea. I år blir det alltså en helt vanlig jul med det vanliga firandet. 

Restriktionerna ändrar inte julfirandet för oss eftersom vi alltid firar bara dotterns familj och jag. Bara vi 6, inga utomstående. Däremot brukar vi åka en sväng ner till Stockholm före jul. För att träffa familjen där. Det gör vi inte nu under Corona. Har inte sett familjen där nere på över 1 år.

Brorsan och svägerskan, som jag alltid annars umgås flitigt med, har jag  inte träffat sen i oktober. Då blev det ju restriktioner att inte umgås mellan olika regioner. Dom bor i Hälsingland och jag i Medelpad fast det bara skiljer 6 mil mellan oss. Nu får vi se hur långvarigt det blir. För samtidigt får ju tusentals människor resa till fjälls under jul och nyår.

Allt är lika motsägelsefullt som vanligt. 

Idag ska jag...........ja, vad ska jag göra idag??? Inte en aning. Får väl se vad jag får för mig att fördriva tiden med. Jag hoppas att ni har det bra. Och att ni kanske får se lite sol hos er under dagen. Här är det lika grått som vanligt. *Suck* Men nu är det bara 8 dagar kvar till Julafton.

                                                                    KRAM



Kommentarer

  1. Mycket som är ändrat på denna jul för många. Men skönt att du/ni är klara med era julklappar nu och slipper springa i affärer i mellandagarna.
    Ha en fin onsdag.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Tack Carin. Hoppas det kommer lite snö också. Så är allt perfekt sen. =)
    Kram

    SvaraRadera
  3. skönt du fått undan klapparna ..nästan klar här oxå bara 1 presentkort å godis kvar att köpa
    solen ville inte riktigt fram här i dag men mindre grått än i går i alla fall
    hoppas du kom på något kul att pyssla med i dag
    hade fint

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag har några små saker kvar som jag ska köpa på fredag när
      jag fått pensionen. Men det kan jag köpa på samma affär allting.
      Så det går fort.
      Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

En liten varning