Nästan framme

Vet ni vad?!?  Idag är det dagen före Julafton!!! Dan före dopparedan. 


Nu kan alla förväntansfulla små barn börja att vänta på tomtens besök. Fast i år blir ju många barn utan tomte. Om man inte har en nära familjemedlem som kan vara tomte. Allt är ju annorlunda detta Corona år. Men Jul blir det ju ändå, även fast det kanske blir lite annorlunda.

Apropå jul så väntade jag ju på hemleverans av sista julklappen igår. Efter diverse olika strul från postnords icke fungerande verksamhet så kom paketet äntligen igår kväll. Inte levererat av tomten precis. Den som levererade paketet var det suraste sura jag någonsin sett. Personen riktigt dröp av ättika. 

Jag försökte trots det att vara trevlig och avslutade det korta mötet med att önska God Jul. Om blickar kunnat döda hade jag fallit ner död direkt. Och jag fick inte ens ett svar. Postnord har ingen charmskola för sina anställda vad det verkar. Och man fattar ju varför verksamheten inte fungerar när de anställda inte verkar ha lust att arbeta där.

Men nu är paketet levererat ÄNTLIGEN. Så nu släpper jag den här tråkiga historien.

Som sagt var är det dan före dopparedan. Jag och många andra har de sista förberedelserna att klara av idag. Innan vi kan släppa in tomten och julen imorgon.

Jag ska förbereda lite mat inför Julafton. Ska bla göra Janssons frestelse.

När dofterna av julmaten sprider sig i köket, då känns det att det verkligen är jul. Då är allt fixat och klart och man kan bara slappna av och njuta av julfriden.

Förresten har min katt redan fått sin julklapp. Hon valde den själv.


En tom kartong. Hon sover i den. Leker i den och släpar t.o.m dit sitt kattgodis. Hon älskar den här kartongen. Så hon får behålla den tills hon tröttnar. Det gör hon säkert om ett par veckor. Hon är ombytlig av sig min lilla Yama.

Nej, nu ska jag sätta fart på ruljansen här i köket så nu är det dags att logga ut för den här gången. Ha en riktigt bra dan före dan dag 😀


                                                                      KRAMAR




Kommentarer

  1. Så skönt att paket dök upp till slut även om det nu inte var tomten som levererade 😉😁 utan en surbulle.
    Ha en bra dan före dan dag.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Så bra att du fick paketet till slut. Bättre sent än aldrig.
    Jag håller också på med de sista förberedelserna idag.
    Så imorgon är det bara att värma det som ska ätas varmt och duka fram
    Ha en riktigt skön jul med familjen.
    Kram S

    SvaraRadera
  3. phu skönt paketet kom ..hur man än gör så blir de jul ..men trevligt att jula till de med dofter är de allt å med god mat så klart
    hade fint å God jul på dig

    SvaraRadera
    Svar
    1. Detsamma önskar jag dig Blondie.
      Jul kram.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

Måndagsbloggen