Dagens funderingar

 Igår kom jag äntligen ut på min så efterlängtade promenad. Det var helt underbart så klart. Men jag blev väldigt hostig sen när jag kom in i värmen igen. Ska ta mig en liten sväng idag också. Men väntar på att solen ska komma fram och värma upp lite. När jag steg upp var det -8,3. Mitt på dagen blir det lite mildare och bättre promenadväder.

Så här såg det ut igår när jag var ute och gick. Det är riktigt vintrigt här nu. Väderprognosen säger att vi ska få plusgrader och regn till helgen som kommer. Antar att all snö försvinner då. Tyvärr.

Får ni några julkort nu för tiden? Alltså i brevlådan, inte digitala.


Förr fick jag en massa julkort från alla och skickade minst lika många själv förstås Men så för några år sedan började mina bekanta och släkt och vänner övergå till att skicka julhälsningar via nätet. Så då gjorde jag likadant. Nu är det bara 3 personer kvar som alltid skickar vanliga julkort och som jag skickar till också.

Det är synd att det blivit så. För jag älskar julkort. Riktiga julkort inte digitala.



 Men allt gammalt byts ut mot modernare, billigare och bekvämare sätt, tyvärr. Jag har skrivit mina 3 julkort redan. Fast dom inte ska postas förrän runt Lucia. Den digitala varianten skickar jag som ett grupp sms senare. Men jag saknar alla julkort som hängde runt spegeln och dörren i hallen.

Ja det var dagens sentimentala funderingar. Nog om den saken nu.

Idag ska jag ta en promenad. Sen ska jag ta fram dammsugaren och dra golven. För övrigt har jag inte planerat något. Man försöker ta en dag i taget nu. Både på gott och på ont. 

Jag ska kanske publicera det här inlägget nu. Glömde det i morse när jag skrivit klart. Skyller på att kompisen ringde och sen satt jag och surrade med henne rätt länge. Men nu är jag redo att publicera. Så här kommer det, dagens funderingar.

Ha det bra nu. Kram


Kommentarer

  1. Skickade julkort förr och vi gjorde egna julkort som vi skickade via postnord ett par år med. Men i år har jag inte gjort några sådana kort. Men jag kommer nog att skicka några vanliga via postnord. Till de gamla som vi har kvar.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Ja jag har tyvärr inga gamla kvar. Nu är det jag som tillhör de äldsta.
    Fast jag nyss fyllde 61. =) Känner mig inte särskilt gammal alls.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Det är samma sak med julkort här. Får nästan bara sms julhälsningar. Med dansande granar och skrattande tomtar.
    Bara makens föräldrar som håller fast vid det gamla. Lite synd tycker jag. Julkorten var alltid uppskattade här.
    Fortsätter fundera på det du funderar på. ;D
    Kram S

    SvaraRadera
  4. Haha så bra S att jag kan få dig att fundera på mina funderingar. Då har jag ju lyckats med något.
    Kram

    SvaraRadera
  5. hu så kallt hos dig ...här kring 0 grader ..jag får 3-4 julkort med posten men skickar inte tillbaka ...sån är jag ....här har de blivit att mest säga god jul på fejan eller ringa någon å önska god jul..jag gillar ju att teckna ...så vem vet kanske börjar jag göra egna julkort i framtiden ...där väckte de en tanke hos mig ..hade i alla fall 4 i teckning i skolan hehehe...så några snöstjärnor ska man väl kunna rita ...de kan man ju pyssla med under hela året liksom ...krya på med hostan nu
    hade fint

    SvaraRadera
  6. Tack Blondie. Hostan är mycket bättre. Men för de flesta av oss diabetiker tar det ju alltid
    lite längre tid att bli friska. Önskar att jag var lika konstnärlig jag också. Men tyvärr inte.
    Ha det fint du också
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

Måndagsbloggen