Paketet

Historien om paketet fortsätter. Beställde ett litet paket med ett par vantar i som Alex (barnbarn) ville ge sin mamma i julklapp. Han är bara 6 år så jag hjälper honom med julklappasköpen.

När jag beställde betalade jag extra för att få hemleverans och leverans inom 3 dagar. Fick ett mejl efter 2 dagar att paketet kommit fram och var klart att levereras. Så det enda som återstod var att Postnord skulle kontakta mig för att göra upp om leveranstid.

Efter det har jag väntat i 5 dagar utan att Posten hört av sig. Började bli lite orolig när vi kom in i julveckan och inget paket kommit. Ringde till slut till Postnords kontor. Efter en lång invecklad procedur med automatisk telesvar som man skulle prata in på och koder som skulle knappas in. Kom jag till sist in i telefonkön. 40 samtal före.



Efter väntetid blev jag kopplad till en MÄNNISKA hurra för det. Han spårade mitt paket och hittade det utan problem. Han förstod inte varför jag inte blivit kontaktad om det. Men jag kunde ändå inte få det direkt nu heller. Det måste bokas in en leveranstid. Den enda leveranstid som fanns ledig var tisdag kväll kl 17-22.

Så nu får jag sitta och vänta på leveransen ikväll och hoppas att den blir gjord närmare 17 än 22.



Vad sjutton betalar man för egentligen??? Borde lärt mig att Postnord alltid krånglar även om man betalat extra för att slippa krångel. Men lättad att paketet kommer i alla fall. Alex skulle blivit ledsen annars. 

Paketet innehåller ett par vantar som lyser i mörkret. Som han tycker att hans mamma ska ha på sig när hon går ut med hundarna på kvällen.



Så nu kanske paketet som skulle gått som snabb paket med hemleverans äntligen blir levererat efter en utdragen väntetid.

Den som lever får se. 

Ha en bra tisdag. Bara 2 dagar kvar till Julafton. Glöm inte sätta ut gröt till tomten. 😀 Mina barnbarn gör det kvällen före Julafton.


Var rädda om er och om varandra. Kram.

Kommentarer

  1. vilket strul ...men tur ändå att de verkar komma före julafton ..om de går så väljer jag annat företag som ska leverera men det går ju inte alltid tyvärr...
    ha en bra dag

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej det går ju inte alltid tyvärr. Det var därför jag betalade extra för en snabb hemleverans.
      Tänkte i min enfald att det skulle försvåra för dom att strula till det.
      Tji fick jag.
      Kram

      Radera
  2. Hoppas verkligen du får paketet idag då. Man betalar en massa extra för ingenting som sagt var.
    Kram Carin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja känns lönlöst att betala för saker man ändå inte får pga Postnord.
      Det var ju samma strul när jag hade beställt hemleverans från apotea.
      Det slutade med att jag fick gå 4 km och hämta paketet.
      Kram

      Radera
  3. Även jag väntade på ett paket i flera dagar. När jag kontaktade säljaren meddelades att paketet var framme hos butiken där det skulle hämtas. Inget meddelande från PostNord. Jag lyckades till slut (efter flera dagar) få kontakt med butiken som hade paketet. De kunde inte veta att PostNord inte skickat ut något meddelande. Service? Det var längesedan det fanns på PostNords agenda!
    Hoppas du får paketet i tid!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det paket jag skulle få inom 3 dagar kom nu. Efter över 14 dagar.
      Man kan ju som sagt var tyvärr inte alltid undvika dessa klåpare. Ibland har man inget val.
      Men det var sista gången jag betalade extra. Det har jag lärt mig att det fungerar aldrig.
      Kram

      Radera
  4. Var TACKSAM .. du får i alla fall den hemleverans du betalat för! Förhoppningsvis? Jag var i samma situation förra veckan när jag fått budskap om att leverans var att vänta mellan 10.00 - 14.00. Jag väntade och väntade och två dagar senare kom en avisering från ICA om att jag hade ett paket att hämta. Dvs just den ICA-affär som jag definitivt aldrig går in i pga att den också fungerar som värmestuga för alla som inte verkar ha ett eget hem.

    I dag tappade jag också humöret och skrev och skällde ut en stackars människa som skulle ha skickat ett spårbart paket till mig den 14:e och fick till svar att det enligt hennes uppgifter redan låg på utlämningsstället? INGEN hade kontaktat mig och hade jag inte blivit så arg så hade det väl skickats tillbaka tillbaka till avsändaren.

    Så vänta på du och fall sedan på knä av tacksamhet OM ängeln från postnord bevärdigar dig med ett besök!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag minns när du skickat paket till mig som jag inte fick någon avi om.
      Avin kom aldrig och paketet gick tyvärr tillbaka.
      Det var också postnord som ställde till det.
      Nu fick jag äntligen paketet vid 19 tiden på kvällen. Men det var knappast en ängel
      som levererade det. Det var en människa som verkade vara extremt bitter över att behöva köra ut paket. Och som beskådade mig med ett illa dolt förakt vid överlämnandet.
      Som om det var mitt fel att hen valt detta illa passande yrke.
      Men nu är det i alla fall över och paketet har kommit hem till mig efter allt strul.
      Kram Any

      Radera
  5. Ja de flesta av oss har haft liknande problem med den opålitliga posten och dess brist på service. Men jag hoppas du fick Alex paket till hans mamma nu i alla fall.
    Kram S

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja nu har Alex julklapp till hans mamma äntligen kommit.
      Ska slå in paketet idag och då är alla julklapparna inslagna.
      Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

En liten varning