Fånigt sms igår

Tisdagen börjar med regn, som vanligt. Men såg på väderprognosen att vi hade chans att få se lite av solen mitt på dagen. Man kan ju alltid hoppas att den har rätt. Vi längtar efter solen nu efter så lång tid utan.

 Idag hoppas jag att paketen jag väntar på ska komma. Så jag vet att dom hinner komma innan jul. Har ju inte precis något stort förtroende för Postnord. Det har nog ingen i det här landet längre. Så det gäller att man håller tummarna.


Fick lite tips av en annan bloggare på saker att göra nu när man sitter hemma så mycket under Corona. Och har tråkigt. Ett tips som passar mig bra är att rensa bland alla foton man har på datorn. Sortera dom och sätta in i märkta mappar. Det skulle jag verkligen behöva göra. Så det tänker jag ge mig i kast med idag.

Sen ska jag ta en promenad till blomsteraffären. För nu har mina höststjärnor blommat färdigt. Och håller på att vissna ner. Så jag ska köpa några julstjärnor och ersätta dom med.


Så här såg dom ut mina fina höststjärnor. Nu blir det alltså julstjärnor över jul och nyår. Dom står ju aldrig så länge. Så får se vad jag byter ut dom mot sen. Kanske skaffar mig några nya orkidéer.

Fick ni det fåniga sms myndigheterna skickade ut igår? En uppmaning att gå in på krisinformation på nätet för upplysningar om reglerna inför julhelgen. Men ingen länk att följa och ingen mer info. I mina ögon helt onödigt. Och på krisinformation på nätet var det ju inte några nya regler. Det var bara lite mer utförligt än tidigare. Ja det är typiskt svenska myndigheterna. Som alltid gör saker lite bakvänt.

Vad ser jag? Tror knappt mina ögon! Ett svagt ljussken bakom molnen. Det verkar vara dags för den utlovade solglimten vi skulle få här idag.

Nu blir det på med jacka och skor och ut på promenaden till blomsteraffären. Ha en riktigt bra dag. Var rädda om er och om varandra. Bara 9 dagar kvar till julafton nu.

  
        KRAMAR 




Kommentarer

  1. Ja här såg det också ut att bli sol i 5 minuter. Sen blev det lika grått igen. Håller med om att det var ett onödigt sms från myndigheterna. Det hade vi kunnat klara oss utan.
    Bara 9 dagar kvar till julafton!
    Inte Klokt! Stresspåslag när jag tänker på det. Haha.
    Hoppas du fick lite sol.
    Kram S

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyvärr orkade solen aldrig bryta igenom alla moln.
      Så det blev en grå dag som vanligt.
      Kram

      Radera
  2. Vilken bra grej att lägga i ordning sina kort i mappar på datorn.
    Hoppas du hittar några julstjärnor att sätt i ditt fönster nu.
    Kram Carin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag tyckte också det var en bra ide jag fick av
      http://honi22an.blogspot.com/
      Kram
















      Radera
  3. Jag det där sms:et var märkligt! Trodde det brann i knutarna och en massa nya varningar men men...
    Ja rensa bilder i datorn ska jag göra i jul! Japp! Ett måste och bra att ta tag i den biten nu innan datorn går i luften i brist på utrymme :)
    Kram och sköt om dig...om 4 månader är det VÅR!!!!
    Kram från Titti

    SvaraRadera
  4. Haha ja tänk att det egentligen inte är så långt kvar till våren.
    Något att längta efter i detta eviga mörker.
    Sköt om dig och hovdamerna också Titti.
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

En liten varning