En vecka.

 En vecka kvar till julafton nu. Bara 7 dagar. Dagar som kommer att springa förbi jättefort. Visst är det väl härligt. Och det bästa av allt är att jag är så gott som klar med allt och kan bara luta mig tillbaka och njuta. 

Det enda jag har kvar att göra är att köpa några småsaker till de vuxna. Det gör jag imorgon på EKO stormarknad. Sen ska jag slå in de sista julklapparna. Det gör jag också imorgon. Och sen ska jag göra Janssons frestelse. Men det gör jag kvällen före Julafton. Så det är verkligen inte någon stress med någonting.

Nu kan julfriden få börja att sänka sig över mig och familjen. Och över min katt förståss. 😀 Hon har inte en aning om att det är jul. Hon tycker bara det är lustigt att det en gång om året plockas fram en massa roliga saker man vill leka med. Men sen får man skäll om man rör någonting.


Det är minsann inte alltid så lätt att vara en liten katt. 💕💕

Vi verkar tyvärr få en grön jul i år. Inte en snöflinga någonstans. Däremot extra mycket regn. Känns mer som höst än vinter. Tråkigt. Jag har inte ens lust att gå ut i det här vädret. Så då stannar jag inne.

Idag ska jag inte göra någonting alls. Ska bara ta det lugnt och mysa för mig själv här hemma. Ska gå i myskläder hela torsdagen har jag tänkt. Inne är det betydligt mer julstämning med allt pynt och alla ljus. Ute är det regn och gröna gräsmattor överallt. 

Nu är det dags för en påtår. Jag hoppas ni alla har det fint. Säger som vanligt; Var rädda om er och om varandra.

                                                                            KRAMAR
 




Kommentarer

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Blogger har krånglat idag. Mitt inlägg har ändrat format ett par gånger. Och kommentaren jag försökte skriva blev oläslig.
    Jag hoppas ni har kunnat läsa ändå. Och att ni fått mina kommentarer på era bloggar också. Ha en fin kväll.
    Kram

    SvaraRadera
  3. i år känns de som om man uppskattar julen lite mer än annars ..även om man inte kan fira den med massa människor ...här firas den som hos er ..som vanligt då vi bara är 3-4 st ena dagen och 5-6 en annan dag..ska njuta av lugnet över julen och inte stressa med mat och annat ...ha de fint å njut av lugn å massa ljus å julklapps prassel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Blondie. Jag önskar dig en riktigt fin jul med din familj också.
      Kram.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

En liten varning