Regn och storm på min promenad

Gårdagens regn har dragit förbi och solen skiner igen. Men det blåser fortfarande riktigt kraftiga vindar. Jag tog mig en promenad i regnet igår. Det var ingen trevlig upplevelse alls. Det regnade ju inte bara det stormade också.


 Jag stretade på i regnet och blåsten så gott det gick. Tänkte att jag skulle inte ge upp förrän jag gått åtminstone min lilla runda. Så jag och mitt paraply fortsatte att gå i motvinden. Jag kan förresten säga att jag inte mötte en enda människa på min promenad. Det verkade bara vara jag som var ute och gick i ovädret.

När jag äntligen gått min lilla runda och kommit tillbaka till startpunkten, HEM, igen var jag både blöt och kall. Fast jag hade både regnjacka och paraply. Det är ett av de få tillfällen jag faktiskt tycker att det är riktigt gott med en stor kopp varmt the. När jag är riktigt ordentligt frusen.


Annars så är jag ju en riktig kaffe älskare. Som dricker kaffe dagarna i ända. Nästan i alla fall. Men allvarligt talat så blir det nog i alla fall 4 koppar kaffe om dagen. Ibland kan det bli en extra kopp. Lite väl mycket kaffe, jag vet. Men det är bara sån jag är.


En annan som också varit ute i regnet var min katt. Hon gillar regn men inte storm. Vem gör det? Ingen. Ja i alla fall så var hon helt slut när hon kom in. Vi låg i varsin ände av soffan ett bra tag. Hon sov medans jag drack mitt varma the och återfick kroppsvärmen.

Idag ska jag iväg och handla. Men det blir i e.m. Jag ska få skjuts av min dotter. Skönt att slippa handla på min dyra närbutik. Ska bara handla för helgen. Men det blir en hel del ändå. Eftersom Alex ska vara hos mig hela helgen. 😍

Men det är fortfarande morgon. Jag ska ta mig en påtår medans jag kollar runt lite bland era bloggar. Måste ju se vad som händer hos er.

Ha en riktigt bra dag nu. Var rädda om er och om varandra.  Imorgon är det fredag. 😀 KRAM




Kommentarer

  1. Ja fy för regn och promenader ...även blåsten kan vara jobbig ..tre steg fram och två bak om man har motvind ..å halvblind av tårar i ögonen ....nää tacka vet jag sommar hahaha
    ha en bra torsdag ..hade fint

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det jobbigt att vara ute i det här vädret. Men jag har gett mig sjutton på att jag ska promenera varje dag. Vilket väder det än är. Fast visst får jag tvinga mig själv vissa dagar, som idag.
      Ha en bra dag du också. Kram

      Radera
  2. Blåst och regn ihop är inte någon storfavorit precis. Vet när jag cyklade året om när vi bodde i Sverige.
    Ha en fortsatt bra torsdagskväll.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

En liten varning