God morgon på er. Sitter här och lyssnar på radion, dricker kaffe och tittar ut på snön utanför. Önskar att det var grönt gräs jag såg istället för vita snöhögar. 
Men om 2 månader är det garanterat gröna gräsmattor att titta ut på. För då är våren här.

Längtar efter våren. Det känns som om livet är så mycket enklare när det är vår och sommar. Man behöver inte klä sig varmt för att gå ut med soporna. Det är lättare att ta sig ut. Man får mer energi när man kan njuta av solen och värmen igen. Bara en så enkel sak som att ta med kaffekoppen och sätta sig ute. Längtar.

Har funderat på att köpa ett nytt köksbord. Det jag har är gammalt och slitet nu.
Hittade ett bord på Jysk som jag skulle kunna tänka mig. Ett pelarbord.

Den här varianten är med en klaff under. Så man kan göra det större när man tex har middagsgäster. Just nu på rea men bara till den 13/2. Så typiskt. Kan inte handla förrän den 18e ju. Så får väl se om det blir det här eller ett annat bord.

Ska köpa en fåtölj till stora rummet också. Lite svårt att hitta en fåtölj som jag vill ha som inte kostar skjortan. Så det får jag fortsätta fundera på.
Jag har ju tyvärr inte en obegränsad budget. 

Ja det är lite av det jag funderar på idag. Så här mitt i veckan har jag en lugn och skön dag framför mig. Utan några måsten. Jag är ganska bortskämd med att ha såna dagar faktiskt. Så när veckor kommer som är fulla av saker att göra blir jag helt slut efteråt. Vådan av att leva pensionärsliv. 😀

Här sitter katten just nu och tittar ut och försöker bestämma sig för om det är ok att gå ut en stund. Hon gillar verkligen inte kyla och snö.


Jag undrar om hon vet att våren är på väg. Hon kanske känner det på sig. Så det kanske är den hon sitter och spanar efter. Våren. Tyvärr lär den ju inte komma idag. Vi får vänta ett tag till, katten och jag.

Ha en bra mitt i veckan dag. Gör något som gör dig glad. KRAM

Kommentarer

  1. Nu är det vinter å jag tror vi bara ska vila i den med lagoma promenader snart snart kommer våren å vi får blomma ut å dra i oss all energi ...känns som om den där energin vilar nu i naturen å även i en del människor som inte är så förtjust i att utföra vintersporter...det där bordet är fint å bra pris oxå
    ha en bra dag i solen å kylan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är halva priset just nu. Tyvärr bara till på torsdag. Får hoppas det kommer mer reapriset snart.
      Kram

      Radera
  2. Visst är allt mycket enklare när sol och värmen är framme.
    Det var ett fint bord du hittat, synd att det inte var rea på det lite längre.
    Kram Carin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är så synd när man missar rean med bara några dagar.
      Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

En liten varning