Redo för en ny vecka

Idag är det kallt. -10 på lä sidan. Då är det alltid ett par grader kallare på andra sidan, där det blåser lite. När jag går ut idag ska jag ha broddar på skorna. För det gick nästan inte att gå igår. Det var knagglig is överallt.


 Nu är vintern verkligen här. Nu börjar "känna sig som is" perioden. Spelar ingen roll hur mycket man klär på sig så fryser man alltid lite på någon del av kroppen ändå. 😀 Så är norrländsk vinter.

Idag har jag tvättstugan. Men jag ska hinna med lite annat också hade jag tänkt. Förutom städningen här hemma ska jag ta mig till affären, med broddarna på förståss. Och så har jag en del "samtal" att klara av.

Ja, vad kallar man det egentligen? Förr var det samtal man ringde. Men nu uträttar man dom ärendena genom att logga in på olika sidor på nätet. Jag ska göra en felanmälan till hyresvärden. Det görs online. Sedan ska jag logga in på 1177 för att kolla mina recept och för att se om jag kan ändra min inbokade tid till diabetessköterskan. Det görs också online nu för tiden.

Tiderna förändras på gott och ont. Bara att försöka hänga med så gott det går. Det enda konstanta är förändring säger man ju.



Dags att sätta igång med det jag ska göra idag. Ska börja med att sortera tvätten. För det görs i alla fall fortfarande manuellt. Haha

Ha en bra vecka nu. KRAM


Kommentarer

  1. Jag är så glad över att det snöar idag. Här i södra Sverige är det i stort sett aldrig snö längre. Så just idag njuter jag fast jag fryser en aning om nosen. Jag vet inte heller vad man ska kalla det. Samtal är det ju inte, "fixa mina ärenden" kanske. Nej jag vet inte. Trevligt att hitta in hit iallafall. Önskar dig en härlig dag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Trevligt att du hittade in till mig.
      Hoppas du tittar in fler gånger. Du är så välkommen.
      Kram

      Radera
  2. Ja man måste verkligen hänga med i svängarna för att kunna uträtta vissa saker nu för tiden.
    Ha en bra dag.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  3. brrr så kallt hos dig här -1 nu ...ja de gäller att ha koll på vad man ska göra på nätet ..samt ha koll på koder å dosor å att man inte blir lurad på nått sätt ...
    hade fint med tvätteriet i dag

    SvaraRadera
  4. Hoppas allt är bra hos dig också. Och att din fot blivit bättre.
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

En liten varning