Fredag morgon

God morgon. Är uppe tidigt och väntar på att Alex ska komma. Han kommer strax före 8. Sen blir det en dag full av bus och lek och skratt.

Igår var det en bra dag. Soligt men kallt. -16 grader när det var dags för min promenad. Fick bylta på mig ordentligt. Men det var så skönt att komma ut i friska luften. I den vita vintervärlden vi fått nu.







Massor av snö överallt. Gatorna var välplogade men det fanns inga trottoarer att gå på. Dom befann sig någonstans långt under snön. Man fick helt enkelt gå mitt i gatan. Solen sken vackert över Norra berget också.

Hemma på gården hade plogen inte hunnit hålla efter riktigt lika bra.



Men det förstår man med tanke på all snö dom haft att röja de senaste dagarna. Dom gör ett riktigt bra jobb. Utan dom skulle varken bussar, bilar, posten eller annat viktigt komma fram i snön.

Men idag blir det ingen promenad. Alex och jag ska bygga koja, leka med hans Avengers gubbar och så ska vi grädda pannkakor. Vi hinner nog med lite annat skoj också innan hans mamma kommer och hämtar honom i e.m..

Ha en riktigt bra inledning på helgen nu.

Kram


Kommentarer

  1. Så ljust å fint nu med all snön ...man får njuta så mycket som de bara går av ljuset ..kylan kan man ju klä sig mot..fina bilder ...ser ut som här ..massor med snö ha en fin fredag med barnbarnet
    hade fint

    SvaraRadera
  2. Tack Blondie. Ha en bra dag du också.
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

En liten varning