Haft en bra dag på stan

Nu har jag varit en sväng på stan och kommit hem igen. Sitter vid datorn med en efterlängtad kopp kaffe. 

Det är soligt och fint här idag. Regnade i morse men sen bröt solen fram  Så himla härligt att få lite sol på promenaden idag.

Att gå under lönnarna nere på stan är som att gå under ett gult tak nu. Vackert med solen som strålar ner genom löven.


I häckarna runt omkring har bladen fått den där fantastiska djupröda färgen.

Var in en stund på biblioteket. Det är avkopplande att sitta där och bläddra i en tidning en stund. Man behöver inte alltid låna någon bok bara för att man går dit. Lekparken utanför bibblan är så söt. Alla saker där är utformade som djur och andra figurer.


Rutschkanan ser ut som en älg man klättrar in genom munnen på.


Klätterställningen ser ut som en jättemask klädd i hatt. Sen finns det lite andra saker också. Gungor som ser ut som nyckelpigor bl.a. Men dom fotade jag inte.

Var in på Guldfynd. Hittade fina julklappar till dottern på rean där. Vill inte fota innehållet i påsen. Ifall hon kollar in min blogg. Man vet ju aldrig.


Veckohandlade på Ica nere på stan. Både för helgen och för nästa vecka då. Skönt att ha det gjort. En sak mindre att tänka på. Laddade på mitt busskort också så jag kunde ta bussen hem med alla tunga matvaror.


Bussen var nästan tom. Bara jag och en till passagerare. Skönt. Jag och dramaten hade gott om plats. 😀

Något annat jag köpte nere på stan var en jättefin blomma. Som en julstjärna fast i höstfärger. Har aldrig sett en sån förut. Dom brukar ju vara röda, vita eller rosa annars.



Visst är den fin? Den passar bra i mitt köksfönster. Ångrar att jag bara köpte en. Men jag får väl gå och köpa en till nästa vecka.

Ja det var min dag det. Nu är det redan e.m. Snart dags att börja fundera på vad man ska göra till middag idag. Tror att det får bli något enkelt. Köttfärsbiffar kanske. Eller kanske en lite matig sallad av något slag. Ja, ja, jag får väl se vad jag gör.

Jag hoppas att ni har en bra dag och att ni har fått se solen idag precis som jag. Man blir genast mycket piggare. Kram på er. 💜







 

Kommentarer

  1. Du hann med mycket på din tur till stan. Så skönt att hitta klappar redan nu.
    Såg på en annan blogg att Blomsterlandet kallade visst de för höststjärna. Snart har de fixat så att det kommer en vårstjärna med tror jag 😊. Det är som kalanchoen, som både heter våreld och höstglöd fast det är samma blomma.
    Kram Carin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja så är det. Nu för tiden finns precis allt året runt. Men byter bara namn. Haha. Men en fin blomma är det ju vilket namn man än kallar den.
      Kram

      Radera
  2. jätte fin blomma ..men ser ut som en form av julstjärna men med annan färg ...sånna vågade jag inte ha för mina katter jag hade då tuggade på blomblad ibland å den är giftig ...men nu kanske man skulle våga sig på att köpa vita julblommor ( om nu hunden tål de ..alltid är det nått hahah )
    härligt att solen tittade fram lite ...den behöver vi verkligen den här tiden på året
    ha en fin fredag å trevlig helg på dig

    SvaraRadera
  3. Min katt tuggar aldrig på några blommor. Förra katten jag hade tuggade alltid på mina tulpaner.
    Hoppas du hade en fin födelsedag. Och att du har en fin helg.
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

En liten varning