Vårtecken

Två säkra vårtecken har jag hittat nu. Det första är att min så kallade vårtrötthet har infunnit sig. Har läst att den beror på att vårljuset påverkar hormoner i kroppen. Men när man vant sig vid ljuset försvinner tröttheten.

Det andra vårtecknet jag hittat är av ett annat slag. Lite mindre och gulligare än en trött tant. Den första i sitt slag jag sett hittills i år.


En tussilago som har letat sig upp i fjolårsgräset. Och fått en besökare dessutom. En vårfjäril. Ja då blir det väl egentligen 3 vårtecken. 😀

Men vad härligt att jag äntligen ser lite vårtecken ute på mina promenader.

Idag är det den stora V dagen här. V som i vaccination. Jag ska iväg i e.m. och få den första sprutan. Skönt att få vaccineringen påbörjad. Den andra sprutan blir i början på juni. Så innan midsommar ska jag vara färdigvaccinerad. 

Min dotter kommer och hämtar och kör mig till vaccinations platsen. Här vaccineras man inte på den hälsocentral man tillhör. Här har dom bara en vaccinations plats för alla. 

Men det fanns hur många tider som helst lediga att boka. Så det verkar inte vara några problem. Skönt.

Ja ni märker väl vad som rör sig i mina tankar idag. Inte så konstigt förståss. Men kanske inte så roligt för andra att läsa om. Så nu avslutar jag mitt bloggande för den här dagen.

Ha en fin dag. Var rädda om er och om varandra. KRAMAR



Kommentarer

  1. Kul att se en massa vårtecken på promenaden.
    Ha en bra dag och med vaccinationen.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Ja det kommer äntligen lite vårtecken. Men är väldigt kyligt fortfarande.
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

En liten varning