Mitten av april idag

 Jag hade en hel mysig dag igår tillsammans med mitt yngsta barnbarn Alex. Förstår inte hur han alltid kan vara så glad. Men det är han och har varit sedan han föddes. Alltid med glimten i ögat. Underbara unge. =)

                                                       Här var han nog inte ens 1 år. Men glad redan då.

Imorgon ska han till sjukhuset och kolla benet igen. Vi hoppas på att han ska få ta bort gipset då. Håller tummarna för det. 

Han bröt benet strax ovanför fotknölen för 5 veckor sedan och blev helgipsad. Från tårna ända upp till ljumsken. Så han har suttit i rullstol sedan dess och längtat efter att kunna springa runt igen. Bara som lite info för eventuella läsare som inte känner till historien.



Idag skiner solen här. Så nu försvinner nog de sista snöresterna som ligger kvar lite här och där. Jag har lite att fixa här hemma. Håller på att möblera om lite. Herrejösses vad stökigt det blir när man håller på med sånt. Så det finns en hel del jag ska röja undan idag.

Det är bara fram med städgrejorna och sätta igång. 



Ha en finfin torsdag nu. Hoppas solen skiner hos er också. KRAMAR

Kommentarer

  1. Hoppas han blir av med gipset i morgon nu.
    Här skiner inte solen utan det är regntunga skyar istället.
    Ha en bra städdag nu och njut en stund i vårsolens sken.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. håller oxå tummarna att han är klar mede gipsandet nu å får sakta börja rehabilitera ..tar ju ett bra tag att komma igen efter en fraktur ..hoppas de blev bra med ommöbleringen.. stökar på med lite sånt jag oxå med skohyllor osv ..hade fint ..snart är det helg igen

    SvaraRadera
  3. Ja nu när fredagen är här känns det som helg.
    Ha det fint du också.
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

En liten varning