Nr 1 är avklarad

Med nr 1 menar jag den första sprutan med Covid - 19 vaccin. Den är avklarad nu. Blev vaccinerad igår.


Allt gick väldigt smidigt och bra. Det var inga köer alls. Jag fick dessutom en ny tid inbokad till nästa spruta om 6 veckor. Så det behöver jag inte boka själv när det är dags. Det blir den 8/6.

De gör tydligen lite olika i olika regioner. Brorsan och hans fru fick helt annorlunda behandling. Ingen info med sig hem, som jag fick, om eventuella biverkningar och vad man ska göra. Och nästa vaccination får dom boka själva om 6 veckor. Dessutom hade många bokats in samma tid som dom. Sen var det först till kvarn som gällde.

Här hade alla en egen tid med 3 minuters mellanrum till nästa patient och med 6 minuters mellanrum till samma sköterska. Det var väl därför det inte var några köer heller.

Har inte känt av några biverkningar. "Peppar, peppar"  Mår som vanligt. Ganska bra alltså.

Solen skiner idag. Men det är bara +7 ute. Ingen riktig värme.  I och för sig brukar väl Valborg vara lite småkall. Man brukade  frysa vid någon brasa med barnen när dom var små minns jag.

Apropå Valborg fick vi ställa in våra familjeplaner för helgen. Yngsta barnbarnet Alex har blivit förkyld. Så då kan vi ju inte träffas. Får hålla oss på avstånd ett tag. Tills man vet vad det är.

Det är sånt som händer. Jag får en lugn helg för mig själv. Det är också okej. Och något man har blivit van vid under den här pandemin. Man umgås ju inte direkt med någon. 

Nu är det dags för min promenad. Benen säger till att dom behöver få komma ut och röra sig. Skulle vara roligt med lite promenad sällskap. Men i brist på sånt tar jag med mig lite musik i hörlurarna.

Nu går jag. Ha en bra onsdag. Var rädda om er. Gör något som gör er glada.

                                                                      KRAMAR


Kommentarer

  1. beror nog på hur bra de är på logistiken de som jobbar med vaccineringen ..här har de varit super toppen med att de ringt upp å man fått en tid och jätte noga på hur man gick in och ut och betedde sig o lokalen ..olika in å ut gångar ..sprit och mask av en sköterska när man blev upphämtade osv osv.. hoppas du fick en skön promenad ..här blir de oxå att fira valborg ensam ...men de har jag nog gjort de flesta år sen barnen blev stora å inte villa gå på majbrasa..hade fint

    SvaraRadera
  2. Så skönt att det gick bra med sprutan.
    Hoppas din promenad blev toppen med som du tog.
    Ha en fin torsdag nu.
    Kram Carin

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

En liten varning