Jättemysig söndag

Så blev det en ny vecka igen. Förra veckan gick rasande fort. Med alla födelsedagar. Men var väldigt trevlig så klart. Avslutade med en jättemysig dag igår då vi firade Fannys 13-års dag.



 

Det var bara vi i familjen och Fannys bästa kompis. Så vi fick plats att sitta i trädgårds paviljongen och både äta middag och fika sen.


Tog fram två stolar också så satt vi jättebra allihopa. Fast vi var bara 7 personer. Till middag blev det wraps med grillad kyckling, grönsaker, tryffelmajonäs och salsasås. Jättegott. Och lätt att äta när man sitter ute tycker jag.


När vi stökat undan maten var det dags för presenterna. Hon fick mestadels pengar, som hon önskat. Lite smink och kläder och ett nytt mobilfodral. Och så fick hon en polaroidkamera som hon blev super glad för.

Hon tycker om att fotografera. Och så klart lite extra kul att bilderna kommer ut ur kameran direkt. Det är bara synd att bilderna blir lite dyra. "Filmerna" är i 10 pack och kostar runt 100 kr. Finns även i större förpackningar. Men kostnaden blir i alla fall runt 10 kr bilden. 

Efter presentutdelningen fick vi kaffe och tårta, läsk till barnen så klart.


Dom hade köpt en tårta, inte hunnit göra själva. Men det var en väldigt god tårta. Fräsch citronsmak. Perfekt efter maten. Vi blev sittande i trädgården ganska länge och tiden gick fort som den alltid gör när man har trevligt. Bröt inte upp förrän vid 21.30. Jag fick skjuts hem av dottern. Skönt att slippa vänta på bussen

Nu är det en ny dag och en ny vecka. Ska inte göra något särskilt idag. Bara ta det lugnt. Går runt i ett par slitna shorts och en t-shirt. Det blir väl lite kaffe och korsord på uteplatsen om det inte blir för varmt, just nu är det bara +18 så det verkar bli lite svalare idag. Men det är bara morgon än så vi får väl se.

Ha en bra dag. Vare sig ni jobbar eller är lediga. Var rädda om er och om varandra Och njut av att vi fortfarande har en så skön sommar.


                 KRAM

Kommentarer

  1. Hon är fin er Fanny. Vad bra att det blev en så bra söndag.
    Tårtan såg verkligen fräsch ut.
    Håller med om att man ska njuta av sommaren så länge det bara går.
    Ha en bra måndag.
    Kram S

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack. Tycker också hon är fin. Men jag är knappast objektiv. =)
      Kram

      Radera
  2. Så är det när barnbarnen blir större, då är det pengar som gäller. En sådan kamera hade vi när våra barn var små. Men betydligt klumpigare och större.
    Maten och tårtan såg jättegott ut.
    Kram Carin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag hade också den äldre modellen när jag själv var tonåring.
      Så mycket smidigare nu.
      Kram

      Radera
  3. Köpte en polaroidkamera förra året. Blev otroligt besviken på den dåliga bildkvalitén. Nu använder jag den aldrig. Vill inte sälja den heller. Det skulle kännas som att lura någon annan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förstår att du blev besviken om du hade väntat dig hög bildkvalitet.
      Bilderna blir ju små och ljusa, inte så klara eller färgrika.
      Men om man vet det innan och inte förväntat sig något annat så tycker
      i alla fall jag att det är en rolig kamera.
      Kram

      Radera
  4. oj vilken mysig söndag å tur med vädret oxå ..är ju så mysigt när man kan sitta ute
    säkert en nöjd tonåring med så fin kamera
    ha en fin vecka

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var verkligen mysigt. Och en väldigt nöjd tonåring.
      Ha det bra du också.
      Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

En liten varning