onsdag 6 februari 2013

Vänskap och bysthållare

Jag har ju hållit på en längre tid att "rensa" i mitt liv.
Jag behåller allt som är positivt och får mig att må bra
Allt negativt rensar jag skoningslöst bort.

Det har resulterat i att jag mår så mycket bättre än vad jag gjorde förut. Även fast bekantskapskretsen krympt så är de som är kvar i den människor jag kan lita på och må bra av att umgås med.

Tänk att man ska behöva bli så här "gammal" innan man fattar att man faktiskt styr över hur ens liv ska se ut själv. Och att man bara behöver lite beslutsamhet för att föra in positiva energier i sitt liv.

Så länge jag umgicks med alla negativa och ibland falska, baktalande, människor jag hade i min bekantskapskrets. Så fanns det ständigt konflikter i mitt liv som fick mig att må dåligt. Nu när allt sånt är bort rensat känns det som om en stor börda äntligen försvunnit och jag mår sååå bra!

Nu ska jag bara hitta en perfekt BH också så är mitt liv perfekt. (nästan i alla fall) =)

6 kommentarer:

 1. Ja det är inte fel att sortera bland allt man har runt sig. Alla gamla kontakter måste inte underhållas, i varje fall inte de som mera suger energi än hjälper till att bygga en gemensam glädje och kraft. Fästingarna på ens energi kan man gott vara utan och istället själv stå solo i blåsten om det skulle behövas. Ensam är åtminstone starkare än man först trodde, även om tillsammans med goda vänner gör styrkan så mycket bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig om att energisugare klarar man sig utan. Jag skulle hellre vara ensam än tillsammans med såna människor som ju ändå inte är några vänner.

   Radera
 2. Svåra beslut att fatta men skönt när de är gjorda.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är verkligen skönt. Ärlighet gör att man blir starkare.
   Och vartefter som jag förändras så förändras ju de relationer jag har kvar. Till det bättre, hoppas jag i alla fall.
   Kram =)

   Radera
 3. Strunt i ny bh, låt det vara naturellt häng och utnyttja det. Du kan inte ana vad praktiskt det är för att slippa ha händerna fulla med smågrejer.Lyft ett bröst lägg den nyinköpta tidningen under och släpp tutten. Bingo ! din tidning ligger stadigt förankrad där. Det funkar för brev och annat också, man kan till och med bära hem varmkorv i bröstklämman - den bör dock inte vara för varm och utan senap och mos dessutom. Rökare kan ha ciggarna under ena tutteriet och tändaren under den andra. Möjligheterna är oändliga det är bara dåliga fantasi som sätter gränser. Glöm för all del inte att plånboken alltid ligger under vänster bröst närmast hjärtat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min kära granntant! Ingen kan få mig att skratta som du.
   Då ny bh skulle vara ganska dyrt att införskaffa följer jag ditt råd. Låter allt hänga fritt. Pengarna jag sparar på det viset lägger jag på roligare saker. Som korv och tidningar att bära hem från affären på detta nya, skojigare sätt. Aldrig mer en plastkasse och aldrig mer en obekväm lyftanordning för mina behag. Jag är dig oändligt tacksam! =)))

   Radera