onsdag 20 februari 2013

Underbar dag.

Solen skiner från en molnfri himmel och det är "bara" 
-7 grader här just nu. Det verkar bli en sån där strålande vacker vinterdag idag.

Jag ska ut och uträtta lite ärenden både åt mig själv och mamma. Det blir varannan dag den här veckan som jag hjälper mamma. Måndag var det fotvård hon behövde hjälp till, Onsdag (idag) ska jag handla till henne, på Fredag ska jag tvätta och städa hos henne och slutligen på Söndag ska jag hämta henne och eskortera henne till min bror som fyller år.

Men när jag ändå är ute och springer tänker jag passa på att kika in på en affär som blivit ombyggd och så tänker jag möta en väninna och äta lunch med henne.
Jag berättar inte det för mamma. För då blir det genast suck och stön över att inte hon kunde få följa med. Och utläggningar om vad trevligt det skulle vara att få gå och äta lunch på restaurang, det var ju så länge sedan. Så istället för att lyssna på hennes försök att ge mig dåligt samvete säger jag inget om vad jag gjort. Det är lugnast så. Tacksamhet för att jag hjälper henne kan jag inte förvänta mig. Det är inte riktigt hennes stil. Men det är jag ju van vid.

Från det ena till det andra så blev kladdkakan jag bakade igår fantastiskt god! Så det receptet sparar jag och gör fler gånger. Äntligen ett LCHF bakningsrecept som inte bara smakar.......helt enkelt ingenting.
Jag ska bjuda mina barnbarn på kladdkaka och vispgrädde när de kommer hit imorgon kväll. Jag ska ha dom här ett par timmar medans föräldraenheterna är på skolinformationsmöte.

Nej nu är det dags att sätta igång med den här dagens sysslor. Ska bli en riktigt härlig dag faktiskt.
För det har jag bestämt. Så det så! =)


4 kommentarer:

 1. Låter som en intensiv vecka. Ibland är det klokast att vara tyst.. Ta hand om dig.Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Tack! Det ska jag göra. Kram =)

  SvaraRadera
 3. Just det!
  Här är det bestämt att det ska bli ett formidabelt intåg i vinterhagen framfört av ingen mindre än egot själv!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter ju fantastiskt. =)

   Radera