lördag 23 februari 2013

Lördag morgon

När jag vaknade var allt insvept i en tjock mjölkvit dimma. Det kändes nästan som om hela världen försvunnit under natten. Dimman ligger kvar men har lättat lite, så att jag i alla fall kan se de närmaste grannhusen.

Skulle egentligen inte firat min brors födelsedag förrän imorgon. Men det blev ändrat till idag. Så nu kommer mamma till mig redan idag och stannar till imorgon.
Och det går väl lika bra det. Det spelar ingen större roll vilken dag det blir.

Jag har bytt telefonnummer nu. Satt och skickade sms  med mitt nya nummer till alla vänner häromkvällen.
Tyvärr har jag en del vänner som jag vet kommer att strula till det ändå. Och antingen inte läsa smset eller glömma att lägga in det i telefonboken och sen råka radera smset. Men då får de leta reda på mig på andra sätt. I vårt moderna datasamhälle finns det alltid sätt att hitta personer man vill få tag på.

Egentligen skulle jag inte skriva något på bloggen idag. Hade bara tänkt titta in för att önska alla en trevlig helg. Så jag ska väl ta och göra det jag loggade in för att göra nu då så:


4 kommentarer:

 1. Dimma kan vara väldigt stämmningsfull. Den tjocka vita som bäddar in allt, och dom mystiska slöjorna över en äng eller myrmark. Det är lätt att förstå ursprunget till älvornas dans... Hoppas du fick en trevlig helg själv !

  SvaraRadera
 2. Ja hittills har den varit både behaglig och rolig.
  Nu ser jag fram mot en lugn och skön Söndagkväll endast i sällskap med mina katter. =)

  SvaraRadera
 3. remember me? =0)

  Nu har jag repat mig så pass att jag orkar blogga igen...

  Kul att se dig och alla andra igen jag har saknat er!

  Hemikramar ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Hemi! Vad kul att "se" dig igen!
   Och vad skönt att höra att du repat dig lite.
   Jag såg i min blogg roll att du hade skrivit ett nytt inlägg. Så jag hade tänkt titta in till dig, har bara inte hunnit.
   Men nu ska jag göra det i alla fall. Har saknat dig också minsann!
   Stooor kram <3

   Radera