fredag 1 mars 2013

Regn?!?

Det spöregnar här just nu. Ovanpå all snö. Vilken konstig vinter det här är. Men om regnet tar med sig en del av snön ska jag inte klaga. Inte alls, för jag är så trött på all snö och kyla. Nu vill jag ha vår igen.

Jag är fortfarande sjuk och det är mördande tråkigt.
Fördelen med att som jag bo själv när man är sjuk är att man får vara ifred och inte behöver tänka på matlagning och städning, om man inte vill. Men nackdelen är att man inte har någon som kan passa upp på alla ens nycker och infall. Och ingen som kan underhålla en när man är uttråkad. Eller lyssna när man helt enkelt bara vill beklaga sig litegrann.

Då är det ju bra att ha en blogg som kan fungera lite som en klagomur. Och som kan underhålla en stund när allt annat är rätt så trist. Synd bara att den inte kan komma hit och ha lite fredagsmys också. Får försöka ha det själv här hemma i tristessens boning.

Ha en mysig fredag och en medföljande skön helg!

6 kommentarer:

 1. ja du..det är väl ändå tur att man trivs i sitt egna sällskap..ja det säger jag som oxå legat sjuk ..ensam. Man får passa upp på sig själv :) och ingen stör då man är susig och dusig av feber..det är väl ändå ett plus. Då jag låg där utslagen kom jag och tänka på då man var liten och sjuk..då kom alltid farmor och pysslade om en ...man fick önska nästan vad som helst som man var sugen på...glass och vindruvor vet jag att hon kom med...och så blev man friskare lite fortare..
  konstigt att jag kom att tänka på min farmor ...men så brukar jag inte vara sjuk så ofta och känna mig så ensam som jag gjort denna gång för första gången sjuk i min lilla vrå.

  Hoppas att du får en mysig fredag trots att du är lite hängig..jag ska pröva mina vingar igen på jobbet denna helg..3 nätter på raken rivstartar jag med efter flunsan...får se hur det går.

  krya på dig kram från mig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag avundas dig inte som ska jobba 3 nätter i rad.
   Men jag hoppas att det inte blir alltför tungt.
   Ta hand om dig!
   Kram =)

   Radera
 2. Spinnhealing från oss, hoppas att du piggar på dig! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack sötnosarna!
   Kramar =)

   Radera
 3. Krya på dig... Jag känner igen din beskrivning av att vara dålig på att vara sjuk. Jag brukar säga att jag hoppas att jag blir virrig innan jag börjar ha ont när jag blir gammal för jag blir vekrligen odräglig. Om jag äter Alvedon kör jag igång en massa projekt eftersom jag tänker att jag är helt frisk... Brukar tycka vansinnigt synd om mig också... Håller tummarna för att du tillfrisknar blixtsnabbt :-) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Skönt att höra att det finns fler som är som jag. Kram till dig också =)

   Radera