Nu är det lördag.

Jag skriver på så olika dagar nu plötsligt. Så jag får väl sluta att kalla det här för måndagsbloggen. Sist jag skrev var det tisdag och idag är det lördag. 

Igår hade vi åska och regn här men idag skiner solen igen. Härligt med fint sommarväder. Jag har tvättstugan idag. Men ska passa på att vara ute medans maskinen går i tvättstugan.

Igår var jag iväg och skulle köpa ett par tofflor jag hade sett på skopunkten. Men det fanns inga i min storlek kvar. Så då gick  jag in på Blomsterlandet för att kolla lite. Blev så förvånad, har aldrig sett så lite blommor där förut. Det fanns inte ens några amplar. Det måste ha hänt något med deras leveranser eller något. Jag köpte i alla fall en jättefin mörkt röd Dahlia.

På hemvägen stannade jag till på Lidl. Var så sugen på jordgubbar. Men självklart hade dom inga jordgubbar. Det är så för det mesta på Lidl att det alltid är något som inte finns. Och det var ju verkligen inte min dag. Inga skor, inga amplar till uteplatsen och inga jordgubbar!!!

En ganska onödig utflykt kändes det som när jag kom hem igen.


      Men får trösta mig lite med att jag i alla fall fick tag på vackra Dahlior.

    Och jag hittade en lägenhet på bostadssidan jag är med på!!!!! En helt nybyggd liten 2:a. Toppmodern och välplanerad. Nere i hamnområdet här. Skulle så gärna vilja ha den. Anmälde mitt intresse. Men har jag otur är det många som är intresserade. Och som samlat fler kö poäng än jag har.

Det tar ca 3 veckor innan man får svar. Så det är bara att vänta och se. Jag som sällan har något tålamod. Men är så illa tvungen att ha det nu.



     

    Nu blir det kaffe på uteplatsen i väntan på att den tråkiga tvätten ska bli färdig. Ha en trevlig helg och glöm inte bort att le. Kram på er!


   

Kommentarer

  1. Här har det tvättas en maskin på morgonen med. Och tvätten är hängd på takterrassen också.
    Vilken otur du hade med dina inköp som nu inte blev några.
    Då får vi hålla tummarna att du har tur på lägenheten.
    Ha en bra lördag.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. inge vidare att det var slut på de du skulle ha ..fina blommor i alla fall håller tummarna för lägenheten ...är de meningen så är det och du kommer få den ...håller tårna oxå ...ha en fin söndag och en bra start på en ny vecka och en ny månad

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

En liten varning