Måndagsbloggen. Lyssnar på poddar.

Det här med poddar är något nytt för mig. Jag har så klart vetat om att det finns många poddar. Och att dom har många lyssnare, bl.a. en av mina väninnor, som alltid inleder helgen med att ligga i sängen och lyssna på sin favorit podd.

Men jag har aldrig lyssnat på några själv. Har inte haft något intresse helt enkelt. Men så nu i veckan som gick fick jag plötsligt för mig att jag skulle göra ett försök. För att se om det  kanske var något för mig ändå.

Letade fram några poddar bland ett överflöd av olika med olika ämnen. Ett av namnen som stack ut, i alla fall i mina ögon, var Wahlgren och Wistam. Bestämde mig för att lyssna lite på den. Den visade sig vara både rolig och intressant. Så nu är jag såld. Nu lyssnar jag på poddar så gott som varje dag. Nästan. 

När jag diskar eller städar, i mina lurar när jag promenerar eller när jag sitter ute på min uteplats och njuter av solen. 



Poddarna har visat sig vara ett perfekt sällskap och ett lika perfekt tidsfördriv. Kunde inte ana att jag missat något så kul i alla dessa år.

Lyssnar ni på några poddar? Och har ni någon favorit? Kanske någon att rekommendera?

Det var vad som hände den här veckan. Jag upptäckte poddar.

Förutom det hade jag 2 mysiga dagar med mina barnbarn som hade påsklov fortfarande. Det har varit ömsom sol,regn och snö ute. Och jag har inte haft någon riktig vårkänsla. Men aprilväder är ju inte att lita på.  

Hoppas ni har det riktigt bra och att solen skiner på er där ni är. Vi behöver verkligen sol nu efter en lång vinter.

Vi "syns" nästa måndag. KRAMAR

Kommentarer

  1. Jag lyssnade massor på podd när jag bodde i Sverige. Men nu händer det bara lite då och då. Lyssnar vi ihop gubben och jag, så blir det krimpoddar.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Ok, då ska jag testa en sån. Tack för tipset.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag lyssnar alltid på en podd när jag är ute och går...just nu är det Skäringer & Nesswold! Tips! Trädgårdspoddar är också kul och alltid lär man sig något nytt!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  4. Tack Titti. Jag ska lyssna på den. Gillar Mia Skäringer så den gillar jag nog.
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

En liten varning