Måndagsblogg

Hej på er. Här är jag igen med veckans lilla inlägg på bloggen.

Veckan sprang förbi som vanligt fast jag inte gör så mycket. Tog en dag till att klara av alla ärenden jag hade, apoteket bl.a. Det är skönt att ha allt sånt gjort. Att få klara av allt tråkigt redan i början på veckan är bäst tycker jag.

När allt sånt är avklarat kan jag med gott samvete sätta mig i min sköna fåtölj och försvinna in i böckernas värld.                                              Jag har kommit till del 2 i en trilogi av Nora Roberts, tror jag nämnde den i ett tidigare inlägg.


 Som vanligt när man är inne i en spännande bok vill man gärna få fortsätta att läsa.

Var en dag ute och shoppade och fikade med dottern och barnbarnen.      Alltid lika mysigt att umgås med dom. Kollade på lite påskägg och sånt, som jag får köpa när dom inte är med. Det blir den här veckan det. Tror jag ska ta det på skärtorsdag. Passande dag att handla sånt.

Under helgen som var letade jag fram det lilla påskpynt jag har. Inte överdrivet mycket, alldeles lagom för min lilla lägenhet. Så nu är påskkärringen upphängd och tuppen och kycklingarna framme. Lite onödigt att pynta för mycket för bara en vecka. Påsken är ju inte så lång.

Mina barnbarn har fått fästingvaccin. Ett dyrt vaccin. Kostade runt 400 kr per spruta. Och då är det meningen att man ska ta 3 sprutor i olika intervaller för att få fullt skydd. Borde det inte vara något barnen kunde få gratis genom skolhälsovården? Vad gör barnfamiljer som inte har råd att betala 1200 kronor per barn? Ska deras barn inte få något skydd pga ekonomin? Orättvist!!! Tbe är ju en så farlig sjukdom.

En granne på vår gata har 5 barn. Ska dom betala fästingvaccin för alla sina barn går det på 6000 kr totalt. Man blir ju förvånad att något så viktigt får kosta så mycket.

 Ja,ja, nog om det nu. 

Jag ska avsluta det här inlägget med att önska er alla en riktigt 

GLAD PÅSK!


                                      KRAM



Kommentarer

  1. Svårt att sluta läsa när en bok är bra.
    Verkligen konstigt att en sådan spruta är gratis för barnen.
    Ha en fortsatt bra måndagskväll
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Tack Carin. Önskar dig detsamma i soliga Spanien.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Bra med boktips! Ja såna vaccin borde vara gratis...inte klokt egentligen!
    GLAD PÅSK till dig!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  4. Tack Titti. Hoppas ni har en fin påsk på er vackra ö.
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

En liten varning