tisdag 30 juni 2009

Vart tog mitt inlägg vägen????

Skrev ett inlägg i går som mystiskt försvunnit ut i cyberrymden någonstans. Eller också har min sekreterare klantat till det, som vanligt.
Hon har en kokt hjärna säger hon. För att det är så varmt ute. Inte för att jag förstår hur det ska hjälpa mot värmen att koka sin hjärna. Men jag låter henne hållas. Det är lugnast så.
Själv ska jag strax parkera mig under mitt favoritträd ute på gården. Det är skuggigt och fint därunder. Och sen har jag jättebra utsikt därifrån. Så jag ser vilka som kommer och går utan att dom ser mig.
Tassa lugnt ute i sommaren alla bloggkatter!

6 kommentarer:

 1. Husse har precis samma problem, han säger också att hjärnan kokar. Jag är rätt glad över att vara katt, det verkar inget roligt med kokande hjärnor. *ryser*

  SvaraRadera
 2. Låter oroväckande med kokta hjärnor. Kan definitivt inte vara nyttigt.
  Att ligga under ett skuggigt träd låter avgjort som en mycket bättre idé. Men så är du ju katt också...
  Tass!

  SvaraRadera
 3. Det verkar som om din människa tryckte på fel knapp på det där tanjäntbordet. Dom är rätt bra på det, människorna, sen brukar dom skylla på datorn. Hur nu det hänger ihop

  SvaraRadera
 4. Ditt inlägg kanske seglar runt i cyberkattspacet :) Landar hos någon marskatt om en miljon år *fniss*

  Har du fått ta ut dina kids och visa dem hur man jagar än?

  SvaraRadera
 5. Hon kanske inte har nå´t tangentbord! Hon kanske i stället har ett "tant-jänt-bord"! Å´dååå bli´re MÅNGA bokstäver kors och tvärs, för de har ju den tendensen att försvinna rakt ut i luften...eeehhh, öhhh...

  SvaraRadera
 6. Sippo: Håller med dig, inte kul med tvåbeningarna och deras kokande hjärnor. Men det kan ju vara förklaringen till varför dom är så tröga. Vem skulle inte vara det om man kokade sin hjärna.

  Gustav: Du känner också till tjusningen med ett alldeles eget favoritträd Gustav! Det borde alla katter få ha.

  Maya: Ja dom skyller inte bara på datorn. Ibland skyller dom på oss katter också. Men den här gången hade jag alibi. Jag var upptagen med att jaga en närgången fluga.

  Nea: Mamma är som rena vakthunden. Hmmm....hon kanske har lite hund gener. Så hon släpper inte småttingarna genom ytterdörren. Tokiga människa!

  Chinook & Cherokee: "Tant-jänt-bord"! Åhhh, jag rullar runt av skratt!!! Ni är så roliga grabbar!

  SvaraRadera