torsdag 25 juni 2009

Livet är skööönt!Den stora gula sitter på himlen och värmer skönt! Från morgon till kväll. Det är som det ska vara. Livet är skööönt. Vilde, Yama och Samson växer. Dom äter riktig mat nu också. Så nu har jag mycket mer tid för mig själv.

Jag mår så bra att jag nästan känner mig som en kattunge själv igen. Jag springer runt och busar med småttingarna som en riktig busunge, så mamma har börjat fundera på hur det står till egentligen.

Mamma har varit sjuk ett tag. Hon hostar och har feber. Därför har det inte blivit bloggat på ett tag. Men nu hoppas jag att hon skärper sig lite. Annars måste jag stoppa skräp i hennes mun igen när hon sover. *fniss* Det är riktigt roligt faktiskt!

4 kommentarer:

 1. Skönt att höra att du har det bra. Var nästan lite orolig ju. Jag tror nästan att det är den stora gula som gör oss till kattungar. Den verkar ha fått mig till att busa lite extra med Snuffe. *hehe* Hälsa mamsen att hon får skynda sig till att bli frisk.
  *nosbuff*

  SvaraRadera
 2. Sippo: Du har säkert rätt i att det är den stora gula det beror på. Synd bara att den inte kan göra så mamma slutar hosta. Hon låter så förskräckligt att jag knappt kan sova. En katts sömn är ju oerhört viktig. Hon borde tänka på det.
  *nosbuff*

  SvaraRadera
 3. Sommaren har kommit! Jag såg honom! Han har rutiga shorts och knotiga ben!

  *Skärrad Chinook*

  SvaraRadera
 4. Chinook och Cherokee : Hu så hemskt!!! Jag springer och gömmer mig direkt!
  *Springer på darriga ben*

  SvaraRadera