Oktober

En regnig fredag här hos oss i Sundsvall. Idag är det dessutom den 1:a oktober. Inledningen på vinterhalvåret brukar jag tycka.

Så nu är soliga dagar snarare en bonus än något man förväntar sig. Men visst kan det bli vackra höstdagar också. Det är ju inte bara regn.


                                                                      Bild från nätet

I eftermiddag ska jag åka med min dotter till Birsta och titta efter en frys. Lägenhets frysen där jag bor är så liten. Får inte plats med så mycket i den. Tanken är att jag ska köpa en liten fristående frys med tre fack.



Om den finns kvar till ett bra pris då förstås. Annars får jag titta efter en annan. Men en extra frys är något jag verkligen behöver. Vi får väl se hur det blir.

Och hittar jag någon hoppas jag att vi får in den i bilen så jag får hem den direkt Dottern har en kombi med fällbara säten. Så det borde gå.

Jag ska passa på att titta efter en ny dramaten också. I tisdags när jag var och handlade gick den jag hade sönder. Tyvärr gick staget sönder. Men jag har haft den i många år. Så den har varit hållbar ändå. Och en dramaten är något jag inte klarar mig utan. Jag som inte har körkort och inte kan cykla.

Ja du läste rätt. Jag kan INTE cykla. Kan inte simma så bra heller. 

Tror det får räcka med bekännelser för den här gången. Haha.

Ha en riktigt trevlig helg nu. Kramar från mig.




Kommentarer

  1. ja en extra frys är bra ..jag har en liten box som extra frys ...hoppas du hittar en som motsvarar det du är ute efter har man inte haft något intresse eller möjlighet att lära sig simma eller cykla så har man säkert lärt sig andra saker som passar en bättre ..jag önskar min kropp hade klarat av att cykla men testat så många gånger å ryggen knän och handleder gillar de inte så har gett upp de
    ha en fin helg

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Blondie. Hittade precis vad jag ville ha. Bara 300 kr dyrare än den de reade som så klart var slutsåld.
      Kram

      Radera
  2. Hoppas du hittar en bra frys nu för ett bra pris med.
    Dramaten är ett jättebra verktyg och hjälpmedel även för oss som kan cykla 😉.
    Ha en fin och bra fredag du med.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  3. Frysen blir levererad den 11e.😃👍Jag har köpt en ny Dramaten också. Så jag kan släpa hem maten 1 gång i veckan uppför backarna här.
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

En liten varning