tisdag 7 juni 2011

Dagens rapport

Igår var det nationaldagen med firande nere på stan. I mitt tycke var det lite för mycket folk. Så det var inte så jättemysigt. Långa köer överallt och en enorm trängsel.
Godisregnet som mina barnbarn sett fram emot med stor förväntan, blev total fiasko.
När arrangörerna lät en massa tonåringar tränga undan småbarnen och sno åt sig alla godispåsarna själva. Vi och flera andra föräldrar fick gå in på pressbyrån och köpa godispåsar till våra besvikna småttingar. Men förutom det så var det ju trevligt att få umgås med familjen och speciellt mina barnbarn. Som jag aldrig kan få nog av. Fanny var glad och nöjd över ansiktsmålningen. En rosa Hello Kitty. Hon bestämde själv att det skulle vara rosa.


     

Idag har jag haft en jätteskön dag ute på landet med min bror och hans fru. Jag har verkligen njutit av att vara ute i naturen i det vackra vädret. Till helgen ska det tydligen bli ännu varmare, med temperaturer på uppemot 30 graders strecket. Jag har redan bestämt en plats i skuggan vid vattnet som jag ska tillbringa en stor del av helgen på. Som vanligt är det kokhett inne i min lägenhet. Persiennerna är fördragna och fläkten går för fullt. Men det hjälper inte så värst mycket. Så nu ska jag ta en kvällsfika med mig ut i trädgården i stället.

5 kommentarer:

 1. Här var det lugnt så när som på några musikanter som spelade gärna men inte i min smak. Riktigt var de höll till vet jag inte men min 1/4 del av stan lär inte ha missat dem.

  SvaraRadera
 2. Hm jag har hört att det ska bli kallare i helgen...men blir det så varmt så ska jag då hitta en plats vid vätterstranden...där brukar det fläkta skönt ...men vattnet är inte badvänligt ännu...
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag firade inte nationaldagen alls så jag beundrar den som gjorde ett försök!
  Glad att du verkar ha trevliga aktiviteter för dig med barnbarn och och naturupplevelser! Kram

  SvaraRadera
 4. BeBest, jag skulle nog hellre varit ute i naturen och lyssnat på fågelsången. Nästa år blir det nog det jag väljer istället. =)

  Tant Otto, jag tror inte att vattnet är tillräckligt varmt här heller. Det blir nog inga bad förrän efter midsommar.
  Kram=)

  Anna, barnbarnen är det bästa som finns.
  Och är mår man dåligt är dom den bästa medicinen som finns.
  Kram =)

  SvaraRadera
 5. Jag gick bara förbi stan en snabbis men såg att det var otroligt mycket folk ute i det fina vädret!
  Skönt att du hittat en skuggig skön plats när det är så varmt i din lägenhet!
  Kram

  SvaraRadera