lördag 23 maj 2009

Semester.....varför då???


Semester, ska det vara nödvändigt? Fattar inte varför mamma tycker det är så viktigt. Det ställer bara till problem. För mig, inte för henne. För det första så ska jag finna mig i att ha kattvakt. Ingen har frågat efter min åsikt i den frågan. För det andra så får jag inte blogga medans mamma har semester. Det kan jag ju inte eftersom hon är min sekreterare. Jag blir så trött på henne! Hon tänker bara på sig själv!!!
Så nu mina vänner tar Babsan en ofrivillig bloggsemester.
Kommer tillbaka den 8 juni igen.
Ha det så bra ute i sommaren och solen alla bloggkissar! Tassa lugnt! Håll svansen högt! Mjauuu!

6 kommentarer:

 1. Mjaaaaou! Hur ska vi klara oss utan Babsan ända till 8 juni?! *snörvel* Så ska du dessutom plågas av en dum kattvakt. Du borde slagit tassen i golvet och jamat att du ville flytta till någon av dina bloggkompisar. Nåjam, får väl vänta på att du kommer hem igen. *ligger i korgen och väntar*

  SvaraRadera
 2. Åhhhhh Babsis vännen!
  Du skulle låtit högt och klättrat på väggarna så mamma vart tvungen o varit hemma o tapetserat om ist fnisss... fast det är ju inte snällt men kan mamma din va ego så kan ju du!!!

  Nospussar & Tassarkramenom Ha det så himla bäst du kan!!!!!

  ps. jag hinner ju kanske få mina bissungar innan du kommer tillbaka!! Vill ju berätta på en gång ju!!!

  NIPPA

  SvaraRadera
 3. Miss you Babsis!

  Svanskram!

  SvaraRadera
 4. Stackare sig...semester är verkligen en totalt onödig uppfinning. Man mår ju bäst HEMMA. Tänk att dom inte kan förstå det!!! Ja, du lär väl ha fullt upp ändå, så tiden går väl fort...
  Längtar tills du kan fatta tassen och blogga igen! *medkännandetass*

  SvaraRadera
 5. Men hallå, nu är det ju den 10:e juni. Var är vår Babsan? *nosar ivrigt*

  SvaraRadera
 6. MJAUUUU!!! Nu är jag här igen! Har skällt på min sekreterare för att hon är så senfärdig av sig. Jag har väntat på att hon ska ta tag i bloggandet igen. Fy vad lat hon kan vara!
  Men nu är allt som det ska igen. Ungarna och jag är här igen! Mjauuu från Babsan.

  SvaraRadera