tisdag 12 maj 2009

Kattsingen åxå!!!

Kattsingen åxå vad irrituttad jag blir på den här bloggen! *fräser*
Har försökt komma underfund om hur det fungerar här. Men min sekreterare är inte något större geni. Så vi har inte ens lyckats få till en blogglista än. Nu har hon tröttnat. Får väl låta den lata människan vila en stund innan hon försöker igen. Om någon av mina bloggkompisar här i bloggbyn kan förklara hur man får in en lista i högermarginalen, så jama gärna till.

6 kommentarer:

 1. Hallå där snygging. Välkommen till vår lilla bloggarskara. Det kan vara lite svårt i början innan man lär sig hur allt funkar. Min husse fick sju hjärnsläpp och två fall av huvudvärk, innan han kom på hur saker och ting funkar. Men jag vet ju att du är en smart kisse som snart löser det här. *svanskram*

  SvaraRadera
 2. Heeeeeeeeej!

  Välkommen till Blogger. E kanske lite svårt i början, men sen lätt som en plätt. :)

  Klart ja kan hjälpa till lite. Vill du ha en vanlig länklista eller en sådan som Sippo och ja har som visar senaste inlägg och så?

  I vilket fall som helst så handlar det om att gå till fliken "Layout" efter du loggat in. Sen är det "Sidelement" och på den sidan får du klicka på "Lägg till Gadget" och välj den 10 bilden som heter "Blogglista".

  Klicka på "Lägg till i lista" så skriver du in dina adresser och lägg till efter varje. Tryck på spara och allt är klart.

  Jama till om du inte är med så försöker vi igen.

  Tass!

  SvaraRadera
 3. Sippo: Jag förstår att din husse fick hjärnsläpp och huvudvärk! Min mamma har inte så stor skalle men den värker ändå säger hon.
  Ska jama på henne så hon sätter fart igen. Vill ju få ordning på bloggen snart.

  SvaraRadera
 4. Till Nea: Tack snälla Nea för alla bra tips! Mamma hälsar åxå och tackar! Nu ordnar det sig nog. Vi jamas mer senare =)

  SvaraRadera
 5. Släppiga katthjärnor har vi allihopa! De släpper sig heeela tiden!

  Eder lille narr - Chinook

  SvaraRadera
 6. Till Chinook: Goddagens på dig din lilla buse! Kul att du tassar in till mig!
  *nosgos*

  SvaraRadera