tisdag 19 maj 2009

Jag anar oråd!

ca16

Min sekreterare har varit fasligt upptagen nu i några dagar. Jag har faktiskt börjat undra vad hon håller på med. Som hon ränner omkring hela dagarna och fixar och donar är det inte konstigt att jag anar oråd.

Nu fattas det bara att den stora resväskan kommer fram så får jag mina aningar bekräftade, det är SEMESTER på gång. Jag HATAR semester!!! Oftast ska man in i den där transportburen och skumpa omkring i nån sån där illaluktande, bullrig bil. Sen får man inte vara ute när man kommer fram. Bara med koppel på sig. *fnys* Jag VÄGRAR att åka på semester!!! Hon som tycker det är så roligt kan väl åka själv. I år stannar jag hemma! Så det så!

6 kommentarer:

 1. Mjaou! Tassar in som hastigast för att tala om att jag flyttat! Jag finns här http://kattengustavsdagbok.blogspot.com/
  Semester = FULT KATTORD. Det vet jag minsann vad det brukar innebära...*fräääs*

  SvaraRadera
 2. Håller med Gustav. Semester=Fult kattord. Varför ska vi alltid betala för människors dumheter?! *fnyser*

  SvaraRadera
 3. GUSTAV: Kul att du kommit hit till bloggen nu! Slipper tassa omkring och leta efter dig på det andra stället som blivit så konstigt.


  SIPPO: Håller med dig om att vi alltid får betala för människornas dumheter. Tänk om man kunde tvinga iväg dom på kattsemester. Eller till stickkatten. Det vore rätt åt dom!

  SvaraRadera
 4. UUUUiiiiiii åka bil vad hemskt..... innebär trpbur iiiiiiiiii ännu värre!!!
  Mamsen o papsen plkanerar sommar semestern nu i husvagnen.... Fast vi skall stå still på ett ställe i Rättvik så jag slipper skumpa så mycket.... tur det annars blir det Frrrräääääääs!

  SvaraRadera
 5. Nehe, inte kan du åka på SEMESTER inte, du har ju småttingar att ta hand om. Hon får åka själv och du stannar hemma. Man ska DEFINITIVT inte flytta på småttingar så det så.

  SvaraRadera
 6. NIPPA: Skönt att du slipper skumpa omkring på vägarna Nippa. Men det skulle väl inte Casper tycka om heller kan jag tro.


  MAYA: Det är inte slut på hemskheterna än ska du tro! Vet du vad hon har gjort människan? Hon har skaffat KATTVAKT!!!
  Visst är det skönt att jag slipper åka någonstans. Men KATTVAKT! Har aldrig haft det förut. Tycker det låter hemskt. Ska någon annan än mamma komma hit och ta hand om mig och småttingarna. Låter oroväckande i mina öron.

  SvaraRadera