Kors i taket

Kors i taket! Än är inte undrens tid förbi. Idag lyckades jag få kontakt med min hälsocentral. Efter att ha försökt i mer än 3 veckor.

Fick prata med en sköterska som inte visste mycket om någonting. Tydligen hade hon inte tillgång till min journal. Visste inget alls om min sjukdomshistorik. Jag fick dra allt i stora drag medans hon antecknade det jag sa. Sedan skulle hon prata med en av läkarna för att se hur de kan hjälpa mig.

Men hon visste inte hur jag skulle bli kontaktad eller när jag skulle bli det. Eller om jag bara skulle få ett digitalt recept på medicinen jag behöver. Det enda hon visste var att de inte hade några lediga tider på mottagningen.

Så här sitter jag och vet inget mer än jag gjorde före telefonsamtalet. Det är rent ut sagt SKITDÅLIGT!!!!!


Får väl hoppas att jag får besked eller ett recept under dagen i dag.

Här är det en grå himmel idag. Molnen tornar upp sig över bergen.  Men det regnar inte. Inte än i alla fall. Jag ska ta dramaten med mig och gå till affären. Måste fylla på matförrådet lite igen. Hade ju besök i helgen, av barnbarnet. Så då töms förråden snabbt haha.


Även en liten 7 åring kan ha stor aptit minsann. Alex är dessutom en riktig frukostälskare. 😀😀 Vilket inte jag är. Äter mest frukost för att jag måste för att kunna ta min diabetes medicin.

Helgen gick fort förbi tillsammans med bustrollet Alex. Vi hade tur med vädret så vi hann vara ute en hel del också. Gårdagen flög också snabbt förbi. Hann knappt registrera att helgen var slut innan det plötsligt var tisdag.

Så för mig känns det som om den nya veckan börjar idag.

Jag hoppas er vecka har börjat bra. Nu är det dags att logga ut från bloggen och sätta igång den här dagen på allvar.

Ha en finfin dag. KRAMAR



Kommentarer

  1. Inte klokt så nonschis de är på din vårdcentral. Hoppas du fått din medicin nu.
    Det går alltid för snabbt när man har skoj.
    Kram Carin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har fortfarande inte hört något från dom. Hör jag inget under dagen får jag sätta mig och försöka komma fram på telefonen igen. Suck och stön.
      Kram

      Radera
  2. ja du vårdcentraler ....känns nästan som att man är tillbesvär eller att de inte har tid för en ..hoppas de återkommer till dig med medicin i alla fall
    ha en bra start på veckan

    SvaraRadera
  3. Ja Blondie, det håller jag med om. Det känns inte som om dom är där för att serva oss.
    Det känns som om man tar för mycket av deras tid. Dom är ju så upptagna.
    Med vad??? Inte med oss i alla fall!!!
    Ha en bra vecka du också.
    Kram

    SvaraRadera
  4. VI HAR ETT LÅN TILL DIG ANSÖK OM ETT IDAG OCH VAR GLADA VI ÄR HELA FÖR DIG FR ALLA LÅNTYPER kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
    Hej Behöver du ett snabbt lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 2%? Vi erbjuder företagslån, personliga lån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolideringslån etc. oavsett din kreditvärdighet.
    Personliga lån (säkra och osäkra)
    Företagslån (säkra och osäkra)
    Konsolideringslån och många fler.
    Kontakta oss för mer information om låneerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem du har ditt lån inom 6 -12 timmar. kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
    Vi har ett lån till dig

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

En liten varning