onsdag 8 februari 2012

Jag har blivit invaderad


Jag vaknade i morse och var på städhumör.
Jag måste ha blivit invaderad av en alien.
För det har nog aldrig hänt förut att jag börjat städa FÖRE frukosten.
Jag sprang till och med ner till tvättstugan med morgonkaffet fortfarande i strupen och slängde på en maskin med tvätt. Är inte det ett konstigt beteende av en annars morgontrött individ?!?
Det skulle förståss kunna vara själen efter någon avliden städtant som beslutat sig för att låna min kropp ett tag. Ett underligt begär att städa och damma har i alla fall drabbat mig.
Och jag måste klamra mig fast vid tangentbordet för att inte rusa upp och gripa efter skurhinken igen. Det skulle kunna vara något åldersrelaterat förståss. Ungefär som att man går in i klimakteriet. Så går man in i städ- åldern. Istället för att "komma ut ur garderoben" som vissa gör. Går man helt enkelt "in i städskåpet". Vi får väl se hur den här dagen utvecklar sig. Men jag har precis upptäckt en liten dammtuss bakom soffan. Så nu måste jag rusa iväg efter dammsugaren. Ha en bra och framför allt REN dag alla bloggisar.

4 kommentarer:

 1. Det måste helt enkelt vara så att du har drabbats av städsjukan-den botas bäst med att man lägger sig i soffan och gör ingenting! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får försöka uppföra mig mer som en katt. =)
   SvansKram

   Radera
 2. Hahaha skicka gärna städtanten vidare så jag kan få något gjort här också :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror hon är ivägskickad nu. Har inte sett till henne på ett tag nu i alla fall. =)))

   Radera