lördag 4 juli 2009

Inomhusträning.Som jag jamat om förut, har jag försökt att få med mina ungar ut.
Så jag kan lära dom jaga. Men min envisa mamma vill att vi väntar ett par veckor till med att börja träningen. Så hon släpper inte ut småttingarna.

Därför har jag i stället börjat att träna dom lite inomhus. Smyga, ligga stilla, spana och sedan blixtattack. Med inslag av hopp och skutt över alla möbler. Som väntat tyckte inte mamma att det var någon kul idé. Hon blev inte ett dugg road av vår framfart genom lägenheten.

Jag hoppas att inomhusträningen ska få den envisa människan att tröttna. Så att hon släpper ut småttingarna med mig snart. Förresten hände det något kul häromdagen. Mamma har ju trott att jag födde 2 killar och en tjej. Samson, Vilde och Yama döpte hon dom till. Först nu har den trögskallen upptäckt att det är 2 tjejer och en kille. Så nu har Samson snabbt fått byta namn till Tassa. *fniss* Det kunde jag ha jamat henne om för länge sedan. Men det är så roligt när hon gör bort sig.

Om den här inomhusträningen ska fortsätta länge måste jag hitta på ett nytt program. Det börjar kännas lite tjatigt. Kanske ska jama Sippo om det. Han är ju commandokatt och specialtränad. Så han är bra på såna saker.

4 kommentarer:

 1. Innomhusträning kanske räcker tills dina små blir lite större. Jag rekomenderar tio tasshävningar och svansvift, dagligen. Lite pinsamt för din mamma att tro att flickekatten var en han. Fast husse gjorde samma misstag själv, två gånger till och med. *fniss*

  SvaraRadera
 2. Åh vad bra att du kan visa lite inne om hur det skall gå till! Är säker på att de lydigt lyssnar på sin kloka mamma och blir duktiga jägare allesammans.

  Trodde de att din dotter var en son :) *fnissar* men kan de inte ens se skillnad på pojkatter och flickatter.

  Tassa var väldigt fint namn.

  SvaraRadera
 3. Hm,funderar lite på det här med klättring... vore det inte bra att lägga in det som träningsmoment... Det är bra att kunna om de måste fly snabbt. Så du kanske kunde använda dig av din människas gardiner. (alltid populärt inslag...*fniss*)Då kanske människan ändrar sig och ni får träna på
  rikigt istället...

  SvaraRadera
 4. Sippo: Tasshävningar och svansvift, okej det ska jag börja träna dom i direkt. Tack för tipset. Jama till om du kommer på något mer.
  Tass!

  Nea: Det är alltid så roligt att se människor göra bort sig. Dom är ju så väldans bra på det också.
  *Nosgos*

  Maya: Bra idé Maya! Gardinerna nästa!!!
  *SvansKram*

  SvaraRadera