tisdag 7 juli 2009

Babsan är arg!Jag är såååå arrrg på min mamma!!! *fräser ilsket*

Hade varit ute och hämtat ett byte till mina ungar. En alldeles färsk och fin fågel. Dödade den snabbt och motstod frestelsen att leka med den. Tuggade inte ens på den. Bar in den för att småttingarna skulle få träna sig lite. Kände mig glad och nöjd med mig själv.

Men vad gör min galna människa tror ni? Hon kastar sig över bytet innan ungarna ens hinner nosa på det. Lindar in den i en trasa och kastar bort den. Ja ni hörde rätt. KASTAR BORT BYTET!!! Hur ouppfostrad får man vara??? Så nu är jag arg och sur och ilsken!

Tänker inte ta någon notis om henne förrän hon ber om ursäkt. OCH betalar skadestånd. Minst två fiskar och en skål med grädde tänker jag kräva. Det är inte mer än rätt.

5 kommentarer:

 1. Det var det värstaste jag hört! Hur vågar din människa kasta ditt byte? Vet hon inte att det bryter mot kattlagen! Du förtjänar ett rejält skadestånd och en ursäkt. *tröstartass*

  SvaraRadera
 2. Pälshåren reser sig och svansen kroknar...tror knappt det är sant! Bara ytterligare ett bevis på att de inte är riktigt ihopskruvade där uppe! Du agerade i alla fall som en ansvarstagande och beundransvärd mamma. Absolut att en ursäkt och skadestånd är på sin plats!!!
  *medlidandetass*

  SvaraRadera
 3. Nej! Är det sant!?! Är helt chockad. Någon måtta får det väl vara! Du får inte ta ut dina små och lära dem jaga och när du sen tar in ett byte för att visa hur det skall se ut så KASTAR hon BORT det. Förstår verkligen att du måste var ursinnig.

  Hoppas verkligen du får ett rejält skadestånd! Det är ju så fräckt så det finns knappt några ord att jama.

  Skickar trösttassar och uppmuntringsgos.

  Tass

  SvaraRadera
 4. Hon blev väl sur för att den inte var till HENNE!

  Nu har mamsen och pappsen köpt HUS! Å´vi som först trodde de sa MUS! *mutter, mutter!*

  Puss från mamsen och oss!

  SvaraRadera
 5. Sippo: Tack för tröstartassen! Den behövdes verkligen.

  Gustav: Tack för medlidandet! Känns skönt att du förstår. Har inte sett till något skadestånd än.

  Nea: Tack Nea min vän! Du får mig alltid att må bättre!


  Chinook & Cherokee: Vad smarta ni är! Självklart blev hon sur för att den inte var till henne. Hon är ju för klumpig för att jaga själv. Får väl ta hem en extra fågel till henne nästa gång då.

  SvaraRadera