Måndagsbloggen.

Nu har dom äntligen kommit! Årets första jordgubbar! Dom spanska importerade. Dom var stora, saftiga och söta. Och väldigt dyra. 60 kr för en ask. Men jag köpte en ask ändå. Kunde inte låta bli.


 Dom smakade underbart och tog slut alldeles för fort. 😋😋😋

När årets första importerade jordgubbar kommer är det fortfarande långt kvar till den svenska sommaren. Men ändå kan den kännas lite närmare med smaken av jordgubbar i min mun.

Veckan som gick var ganska aktiv. (för att vara jag)En dag var jag till hälsocentralen och lämnade prover. Tog mig dit trots att hela stan verkar vara inbäddad i is just nu. Vad har jag gjort mer? Jag har varit på biblioteket. Ett av mina favoritställen. Älskar att gå omkring där och leta efter böcker jag inte läst.

Alex var här två dagar istället för en som han brukar. Vi har alltid kul tillsammans mitt yngsta barnbarn och jag. Jag blir alltid på bra humör när jag är med honom.💓 Men självklart blir jag trött också. Man är ju ingen ungdom precis.

Fredag e.m. åkte jag med dottern till vårt köpcentrum i Birsta. 
Jag handlade inte så mycket. Lite småsaker bara. Men jag köpte 2 orkidéer. En gul och en rödlila. Så fina. Jag gillar orkidéer.

På lördagen kom dottern hit och fixade mitt hår. Använder henne som min privata frisör. Hon är ingen frisör, men hon är väldigt bra på att klippa och frisera. Hon toppade håret lite och sedan gjorde hon ljusa slingor i mitt hår. Jag hade köpt slingmedel redan.

Så här under den mörka och trista årstiden behöver jag pigga upp mig lite. Och då är det perfekt att fixa till håret lite extra. Jag blev nöjd med resultatet. Och känner mig lite fräschare.

Söndag var nog den enda dagen i veckan som jag inte gjorde något alls.
Jag bara slappade. Njöt av friden och av att inte ha något jag måste göra.

Men nu är det måndag. Ny vecka, nya möjligheter. Än så länge har jag inte en aning om hur den här veckan kommer att se ut. Inga planer än. Utom att Alex kommer 2 eftermiddagar. 

Vi har lite växlande solsken här idag. Och det är +4 grader ute. Jag ska klä på mig och gå ut en sväng. Med broddarna på så klart. För isgatorna ligger fortfarande kvar. Ska ta en sväng ner till vår lilla Ica. Behöver lite smågrejer till matförrådet igen.

Jag hoppas att ni har en bra inledning på den nya veckan. Och att solen skiner på er där ni är. 
Ha det finfint.😄 KRAMAR


Kommentarer

  1. Jag kunde inte motstå en kartong jordgubbar sist när vi var och handlade heller. 9.90€ kilot kostade de, och min ask kostade över 5€. Lite hutlöst men de är så goda.
    Jag skulle behöva gå och klippa mig snart med. Håret växer som ogräs på mitt huvud.
    Ha en fin och bra vecka du med.
    Kram Carin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad lustigt att jordgubbarna kostar lika mycket hos er som här.
      Trodde de skulle vara billigare i ursprungslandet. Men så var det inte.
      Håller med dig om att oavsett pris så är dom så goda.
      Kram

      Radera
  2. åå jordgubbar så gott ..hoppas du blir nöjd med fixet med håret ..härligt att förnya sig lite efter vinter å kyla ..gå mot våren å känna sig lite uppiffad ..låter som en lagom göra vecka ..hade fint

    SvaraRadera
  3. Blev jättenöjd med håret. Nu fattas det bara lite solsken så finns det hopp om våren.
    Ha det fint du också. =)
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

En liten varning