Måndagsbloggen

Vad ska man göra med någon som är så tydligt avundsjuk att det leder till elaka kommentarer. Och ofta till totalt egna tolkningar av saker. Som inte alls har någon sanning i sig.

Det går inte att prata lugnt och få människan att inse att hen har helt fel. Då blir hen envis som ett tjurigt barn, högröstad och hätsk.



Värst av allt är att den där avunden nu börjat riktas mot mitt barn och mina barnbarn. Häromdagen drog hen t.o.m. upp en "dyr"present mitt barnbarn fick för 13 år sedan!!!! Gjorde i sin tolkning presenten flera gånger dyrare än den var. Och tolkade det som att mitt barnbarn var odrägligt bortskämd. Vilket inte heller är sant.

Jag orkar snart inte ta något mer från den här negativa, bittra personen. Det som gjort att jag inte klippt all kontakt redan är att hen är ingift i släkten. Så ingift släkt alltså, hm.... jobbig situation.

Blir så himla frustrerad!!!!

För det mesta brukar jag tänka att det man gör mot andra får man själv tillbaka förr eller senare. Både bra och dåliga saker. Karma. 



Men just nu krävs det en ganska hög dos av självbehärskning från min sida. Något som inte alltid är lätt.

Det här blev ett tråkigt inlägg. Sorry. Men det är det här jag grubblar på just nu. Hoppas jag inte förstörde er dag nu.

Ha en fin dag och en bra vecka nu. Sköt om er.

KRAMAR

Kommentarer

  1. usch å fy för sånna människor..tyvärr får en del människor energi av att hålla på så där och går oftast inte att få stopp på ....de enda råd jag kan ge dig är att inte gå in i någon form av diskussion ( inte ens ge svar liksom ).. alltså inte ge energin hen vill ha av dig genom att hålla på så där ..jag skulle nog bara hålla upp handen och högt säga stopp..de där får du ta med någon annan och sen vända på klacken och göra något annat som att plocka disk ..leka med barnbarn eller vad de nu är för händelse du är i ...hon tar fortfarande din energi nu när de upptar dina tankar fast hon inte är närvarande ..hoppas verkligen du slipper umgås med hen så ofta ..önskar dig en bättre fortsatt vecka ..hade fint

    SvaraRadera
  2. Fy för sådana människor.
    Jag hade nog till slut sagt ifrån på ett fint sätt att nu får det räcka.
    För människor som dränerar en på ens energi är inga bra människor.
    Kram Carin

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

En liten varning