Måndagsbloggen på årets första tisdag.

Det nya året har börjat. 

Året har inletts med snö och kyla. Och värre ska det bli, för nu i veckan ska vi ju få in den sibiriska kylan. Det skulle bli omkring -30 här då.

Jul och nyårshelgen har varit helt ok. Lugnt och skönt. Nyårsafton var ovanligt lugn också. Inte alls så mycket smällare och raketer som det brukar vara. Och det avtog och blev lugnt väldigt snabbt. Skönt för katten.

Det enda negativa som hänt här är att när jag tvättade i mellandagarna hände något väldigt olustigt. Någon främmande som tydligen fått tag på vår portkod. Tog sig in i tvättstugan och stal min tvätt. Det var både linne och tröjor. Lakan och örngott kan jag klara mig utan, har så det räcker ändå. Men mina tröjor blev jag väldigt besviken att bli av med. En av dom hade jag precis fått i julklapp och en annan av dom hade ett personligt tryck som min dotter gjort till mig. 

Har gjort en anmälan som inte kommer att förändra så mycket. Och så har jag kontaktat hyresvärden och bett om att vi ska få en ny portkod. Vi får väl se när jag får något svar. Dessa eviga helger försenar ju allt så klart. Och nu till helgen är det ju trettonhelgen. 

Jag ska iväg och kolla in rean någon dag i veckan. Kanske kan ersätta mina stulna tröjor med något nytt på rean. På torsdag kommer yngsta barnbarnet och sover här. Han och storasyster sov här under julhelgen också. Mysigt. På fredag ska jag och dottern på bio. Förmodligen följer Fanny (barnbarn) med. Vi ska se den nya Aquaman filmen.

Det är de planer jag har för den här veckan. Ja och viktigast av allt är ju förståss att jag från idag börjar köra med LCHF kost igen. Känner att det är dags att jag tänker lite mer på min hälsa.

Jag önskar er alla en riktigt bra start på 2024. Vi "ses" på måndag. 

                                                                                             KRAMAR.




Kommentarer

  1. Men fy vad obehagligt att någon tagit din tvätt ..hoppas ni får ny portkod snabbt nu då ...kyla är inge vidare får hoppas de inte blir så kallt som -30 ...känner att mitt hus ät rätt kallt när de slår på och blir kyligt ute hinner inte elementen med riktigt ..hoppas bion är bra ...ha en fortsatt fin vecka

    SvaraRadera
  2. Men så tråkigt att din tvätt blev stulen. Nu får vi hoppas att de byter portkod hos dig.
    Ha en fin och bra fortsatt vecka.
    Kram Carin

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

En liten varning