Här är allt som vanligt

Hej på er. Tittar in på bloggen en stund. Det var ju ett tag sedan sist.

Dagarna rullar på som vanligt  fast det inte händer så mycket. Idag ska vi fira dottern som fyllde år medans dom var bortresta. Hade tänkt ha en grillmiddag i deras trädgård. Men det satte det svenska sommarvädret stopp för. Det är grått och blåsigt och bara 19 grader idag. Det regnade natten som var. Som sagt var; svenskt sommarväder.


Det är tur att man inte sitter fast på någon campingplats just nu och bara väntar på att regnet ska avta. Som min bror och hans fru  som sitter i sin husbil på en camping i spöregn just nu. Tråkigt.

Imorgon är det dags för min lilla tur till Stockholm. Det ser jag fram mot. Och då spelar inte vädret så stor roll heller. För jag ska ju umgås med min familj där. Har inte träffat dom på länge så det ska bli jättekul.

Blir inte borta så länge. Några dagar bara. Hinner hem lagom till OS. 😀

Nu ska jag göra mig redo att åka och gratta min dotter.

Ha en riktigt bra vecka, även om det regnar. KRAMAR



Kommentarer

  1. Tråkigt med vädret men tyvärr är det inget som man rår över.
    Ha nu en fin och bra resa till Stockholm.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. ja du detta väder som man så ofta är beroende av för att vara ute utan massa regnkläder och paraply ..är ju oftast varm när det regnr på sommaren så man toksvettas ju om man har en regnkappa på sig ...hoppas du får trevligt i storstan ..hade fint

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

En liten varning