Måndagsbloggen

                                                                                                         

Veckan som gick var ganska så händelselös. Det hände inget utöver det vanliga. Så det finns inget särskilt att skriva om.

Stormvindarna vi haft i flera dagar har fått snöhögarna att krympa. Något positivt med stormen i alla fall. Men samtidigt har isgatorna blivit ännu värre. Idag har SMHI lovat oss sol och bara -2 grader. Än så länge är himlen grå. Får väl se längre fram på dagen om vi får se någon sol.

Idag får vi äntligen en ny portkod. Något vi väntat länge på nu. Känns inte så tryggt sen den gamla koden hamnat hos folk som inte bor här. Och det ledde ju till att jag fick min tvätt stulen. Kläder till ett värde av 2.500 kr plus lakan och örngott. Så det blir väl runt 3000 kr för allt.

Jag vet inte om jag får något besök av Alex den här veckan. Dom har blivit förkylda. Dottern vaknade upp på lördag morgon och var dunderförkyld. Antar att resten av familjen kommer att bli smittade också. Jag har inte känt av något än. Så har jag tur klarar jag mig. Man kan ju alltid hoppas.

Idag ska jag städa lite här hemma. Det vanliga dammandet och dammsugandet. Fattar inte vart allt damm kommer från. Dammar jag en dag så är det som om en arme av nytt damm invaderat mitt hem under natten. Det kanske har något med ventilationen att göra. Bor ju i ett hus som är byggt på 1800 talet. *suck* Bara att ta fram dammvippan och se glad ut. 

Resten av den här veckan har jag ingen aning om hur den blir. Har inga planer alls. Tänker ta dagen som den kommer bara.

Ha en riktigt bra vecka nu. Vi "ses" på måndag som vanligt.




 


Kommentarer

  1. Så skönt med en ny kod till ytterdörren.
    Och låter härligt att snön börjar att försvinna med. För nu måste man väl vara trött ordentligt på den.
    Vi får hålla tummarna för dig att du slipper förkylningsbacillerna.
    Ha en ny och bra vecka.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Hoppas du fick ut något på hemförsäkringen när det gäller de stulna kläderna ..ja du damm fattar inte vart allt kommer ifrån ...som ett tunt vitt/grått lager överallt efter bara någon dag å då är man ensam i hushållet oxå ..väldigt mysko ...hoppas du klarar dig i från förkylning ...ha en fortsatt fin vecka ..hade fint

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

En liten varning