Måndagsbloggen

 Då var det måndag igen. Veckorna går snabbt förbi.

Vad har hänt den här veckan då? Jag har haft besök av Alex som vanligt. Uppskattar verkligen hans besök varje vecka. Så mysigt att få umgås med honom. Han är alltid så glad så jag blir på bra humör också så fort han är i närheten. Han har en massa positiv energi.

På fredagen hade jag en inbokad tid för att få min vaccination mot Covid. Det är ganska hög ökning av sjuka här nu. Så det är ju bra att se till att man är vaccinerad. Fick influensa vaccin samtidigt. En spruta i varje arm.

När det var avklarat passade jag på att snoka runt efter eventuella julklappar till barnbarnen. Tog en paus i shoppingen för att möta min dotter, som slutade jobbet tidigt. Vi åt en sen lunch och sedan fortsatte vi rundvandringen mellan affärerna. Jag har köpt de första julklapparna för i år nu. Men jag är inte klar på långa vägar än.

Eftersom jag fick skjuts av min dotter passade jag på att handla lite mat också på vägen hem. Skönt att få åka bil när man handlar och slippa att släpa hem allt själv.

Helgen var lugn och skön. Städade lite, slog in julklapparna jag köpt, kollade på skidtävlingar på tv och bara myste för mig själv. Lagade inte ens mat. Värmde mat jag redan hade fryst in tidigare.....verkligen en slappar helg på alla sätt.

Idag är det alltså början på en helt ny vecka. 

Jag ska börja den här veckan med att träffa brorsan och svägerskan. Det ska bli kul att träffa dom. Vi har inte setts sedan min födelsedag i början av oktober. Så det var ett tag sedan. 

Vi ska ge oss ut i julhandeln och sedan ska vi äta lunch någonstans. Det blir en mysig start på veckan.

Dags att göra mig klar att ge mig iväg ut i vinterkylan. -18.3 grader här just nu. Skönt att jag ska åka bil och slipper gå i kylan. Brrrr.☃☃

Ha en riktigt bra vecka nu. KRAMAR



Kommentarer

  1. En härlig vecka som du haft. Och va bra att du redan fixat några julklappar.
    Tyckte det var kyligt här hos oss i morse när termometern stod på +11.
    Kram Carin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag förstår att det känns kyligt med +11 när man vant sig vid värmen.
      Kram

      Radera
  2. låter som en toppen vecka du haft å har ni så mycket minusgrader b-rrrrrr hoppas du hittar bra julklappar önskar dig en fortsatt bra ny vecka ...hade fint

    SvaraRadera
  3. Ha det fint du också Blondie.
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

En liten varning