onsdag 7 oktober 2009

Babsan tittar in på bloggen.

Hej alla kompisar!
Jag har inte tassat ner något på min blogg på jättelänge. Men jag har inte haft tid.
Sen jag fick ungarna i maj har jag haft fullt upp. Tycker att dom är tillräckligt stora för att flytta nu. Så jag kan få lite lugn och ro igen. Men det verkar mamma inte ha en tanke på.

Jag har börjat att försöka vara borta så länge som möjligt när jag går ut. Som längst har jag varit borta i 3 dagar. Sen kommer jag hem och äter och sover och fräser lite åt ungarna innan det är dags att sticka iväg igen.

Mamma blir orolig och ledsen när jag är borta så länge. Hon tror att det kan hända mig något.
*fnys* Jag är faktiskt en katt. Jag klarar mig bättre utomhus än vad min klumpiga tvåbening gör. Men hon får pjoska och gulla med mig så mycket hon vill när jag kommer hem.
Bara jag får vara ifred för småglinen är jag nöjd.

Nu ska jag sova ett par timmar så jag orkar ge mig iväg ut och jaga igen lite senare.
Tassa lugnt alla katter!

15 kommentarer:

 1. Mamma Babs! Som ja har saaaaaaaaknat dig. Lova att du tittar in lite oftare på din blogg. Undrar ju vad du pysslar med och så.

  Skickar en jäääääätte stor tasskram till dig!

  SvaraRadera
 2. Jag har också saknat dig ju! Du får inte vara borta så länge att mamsen blir orolig. Tänk på allt otäckt som kan hända när du springer runt där ute. *orolig*

  SvaraRadera
 3. Kul att du är tillbaka. Vi är visserligen ganska nya med blogg men har med spänning följt din. Tasskram

  SvaraRadera
 4. Jag har verkligen undrat hur det går för dig med allt. Hoppas du får tid att jama för oss litet oftare, fast jag förstår att du har mycket att göra. Både jaga och hålla rätt på allt där ute plus ungar där hemma. Men, håller med Sippo, tre dagar var LÄNGE. Jag blir också orolig...

  SvaraRadera
 5. Skönt att du är tillbaka igen! Jag har saknat dej. Men jag tycker nog att du inte ska va borta så länge. Det börjar ju bli kallt ute nu och småglina behöver trots allt sin mamma som kan fräsa till dom ibland, annars blir ju allihopa som Trazzel...Det är inte bra med "fri uppfostran" dom måste ha respekt för äldre och andra katter. *nosbuff*

  SvaraRadera
 6. Tack alla kompisar för kattentarerna! Det känns skönt att höra att man varit saknad.
  Jag ska försöka att tassa in lite oftare på bloggen. Åtminstonde en gång i veckan. Vill ju hålla koll på er alla mina vänner också. Läsa om hur ni mår och vad som händer hos er.
  TassKramar och NosPussar till er alla från Babsan

  SvaraRadera
 7. Hej Babsan, jo du jag vet hur det känns när det är dags att kicka ut småttingarna. Man har gjort nog som mjölkmagasin och de tycks inte fatta att de ska klara försörjningen själva. Hoppas din matte grejar att ordnanya hem till dem! Lycka till!
  TassKram Wikki
  PS: Tävling: Du vill väl va me?!! http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.12517543

  SvaraRadera
 8. Du kommer väl med på min bloggHalloweenfest? Ta med kompisarna!
  TassKram Wikki

  SvaraRadera
 9. 31 oktober??? Det är den 14 november ju. Nu spökar det!

  SvaraRadera
 10. *jamar förtvivlat* Babsaaaaan?! Snuttiluttan?

  SvaraRadera
 11. *jamar sorgset* Babsan? Var du än är, så hoppas jag att du mår bra. Men nu börjar jag bli orolig för dig min vän. *svanskramar*

  SvaraRadera
 12. Gott nytt år Babsan...håller tassarna för att allt är bra med dig och dom som bor hos dig. Hoppas få höra av dig igen!

  SvaraRadera
 13. Gott Nytt År kattvännen! Hoppas att allt är bra?
  önskar Wikki & Nova

  SvaraRadera
 14. Hallåjam! - vart har ni tagit vägen? Hoppas att du snart får tid att skriva igen. Får önska dig en god fortsättning på året. Matte säger att det heter 2010 - vad det nu är för något?
  Varma tasskramar
  Imma, klosterabemissa i Otterbäcken

  SvaraRadera