torsdag 6 augusti 2009

Nu är jag less.

Nu är jag less på att det inte fungerar som det ska på den här jädra bloggen!!!!! Blir såååå arrrrg!!!!! Får hela tiden höra att det inte går att lämna kattentarer. Har fixat inställningarna 100 gånger. Det finns inget mer jag kan göra. Om inte någon annan vet något som jag missat. Jag är ju trots allt en misse. Vi kan missa saker. Men man tappar humöret när det ska krångla hela tiden. Man tappar lusten att ha en blogg överhuvudtaget. Jamade till mamma i dag att snart stänger vi ner den här dumma bloggen!

10 kommentarer:

 1. Neeeeej!! Du får inte lägga ner bloggen, hör du det?! Vi ska mjaousan i mig fixa det här. Det ska inte komma någon uppkäftig blogg och bråka med Babsan inte. Så det så!

  SvaraRadera
 2. Jaaaaaaaaaaa de går att kommentera. Vet du Babs, ja tror att Google har mixtrat med sina inställningar. De e något som inte är som de brukar vara när man kattenterar. Så lägg inte ner bloggen. Snäääääääääääääääääääällaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. vill läsa om dig och dina små busfrön.

  Om du lägger ner bloggen kommer jag att jama mig till sömns om nätterna förtvivlan! Matte kommer att vara ett vrak för att hon inte får sova och de kommer att gå ut över alla tvåbeningar hon träffar. Så du får inte lägga ner bloggen! Om du gör de kommer de att få svåra konsekvenser ju.

  LovaLovaLovaLovaLovaLovaLovaLova.

  Tasskramar!

  SvaraRadera
 3. Husse tittade precis på de inställningar som vi har på vår, eh min blogg.
  Vem kan kommentera: Samtliga.
  Kommentargranskning: Endast på inlägg äldre än 1 dag.
  Vill du visa ordkontrollen...: Nej

  Ibland så får även jag felmeddelande eller så måste jag logga in fast jag redan är inloggad. Så det är nog inte bara du som drabbas min jamande snuttegurka.

  Ge inte upp, för då blir jag ledsen och kommer jama hela natten i förtvivlad.
  *tröstartass och nosbuff*

  SvaraRadera
 4. Det är bara jag igen. Ville bara jamat att jag försökte precis lämna en kattentar på en annan kattblogg, och då blev jag tvungen att först logga in och sedan skriva sånt där kontrollord. Det är bloggspot som tjafsar bara. Lämna oss inte!! *snörvel*

  SvaraRadera
 5. Nu skall jag också pröva att skriva till dig, Babsan. Har ju hela tiden velat gratta dig till småttingarna och säga att de är jättesöta!

  Tass från Imma, klosterkatt.

  SvaraRadera
 6. Nej nej nej du får inte lämna oss. Bloggen har ett eget liv ibland, som alla andra skriver. Jag vill läsa om dej och dina småfrön så du måste va kvar...*nosbuff*

  SvaraRadera
 7. Meeeen DU får inte lämna oss så där, heller! Baaabsaaan - fööör heeelv....eeee ööö....Kattsickeeeen!
  Stanna! Annars får vi katt-fnatt!

  Kurriga nospussar från dina älsklingsgrabbar, Chinook & Cherokee

  SvaraRadera
 8. Tack Sippo, Nea, Imma, Maya och Chinchero!!!
  Era jamanden hjälpte mig att lugna ner mig!
  Dessutom verkar det ju fungera som det ska nu. Eftersom Imma kunde lämna kommentar. Välkommen till min blogg Imma! Kul att du tassade in! Jag ska tassa in till dig också sen. *nosbuffar* på er alla mina underbara och kloka vänner!

  SvaraRadera