Måndagsbloggen

Måndag eftermiddag nu. Jag har handlat lite mat idag. Två kassar blev det. Slutsumma på 900 kr. Ändå gjorde jag en del riktiga fynd. Billig fläskfilé och extrapris på lax bland annat. Men även om det är extrapris kostar det mer än normalpris gjorde förr.

Inte mycket att säga om det. Det är så det är att leva i Sverige idag. Allt kostar mer än vad man egentligen har råd med.

Förra veckan var rätt så lugn. Snudd på långtråkig faktiskt.

Men så här i slutet av vintern brukar jag alltid bli lite deppig. Trött på den långa trista vintern och väntar på en vår som känns sååå långt bort.

Pratade med mitt barnbarn som bor på västkusten. Där var det vår nu. Soliga dagar och +7 grader. Det kanske tar ett par veckor för våren att sprida sig över landet. Men nu verkar den i alla fall ha startat i södra delarna av landet. Så hoppet om vår snart har vaknat.

Jag har inga planer för den här veckan. Utom den vanliga onsdagen med Alex förståss.

Ska försöka att ta mig ner på biblioteket nån av dagarna. Behöver lite nytt att läsa. Och så har vi haft invigning av en ny affär jag tänkte kolla in.

Hur har ni andra det? Bra, hoppas jag. 

Här är det dags att börja med middagen nu. Ska göra ugnsgratinerad korv idag. Med rotsaker till. Snabbt och enkelt. Perfekt för en grå måndag i mars, tycker jag.

Ha det fint nu. Vi hörs snart igen. KRAMAR



 

Kommentarer

  1. Ibland händer det inget och ibland så kan det nästan bli för mycket.
    Här har vi vår nu och en massa blåst är det med.
    Man får vända och vrida på grejerna i mataffären när man handlar för att det inte ska bli för dyrt.
    Kram Carin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skönt att ni har vårväder. Det är vår på den svenska västkusten också nu. Där min dotterdotter är. Men här uppe i norr dröjer det till vår. Suck.
      Kram

      Radera
  2. ja du maten fy så dyrt ..man får verkligen tänka sig för med vissa livsmedel ..korv i ugnen låter toppen gott ...jag längtar oxå efter våren värmen ljuset och solen ..jag tycker även att de är svårare att ta sig för saker under den gråa kalla årstiden ..ha en fin vecka

    SvaraRadera
  3. Hoppas allt är bra hos dig och att du har en bra vecka.
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

En liten varning