Redan Söndag

 Helt plötsligt har det gått en vecka igen. Den gick snabbt förbi fast den egentligen var ganska så händelselös. På både gott och ont.

Imorgon tar vi tag i den nya veckan och det den för med sig. Jag ska till Hälsocentralen och lämna lite prover imorgon. Och då tänkte jag passa på att gå till biblioteket samtidigt. Både för att låna böcker och för att kunna förtidsrösta. Skönt att ha det gjort tycker jag.

På torsdag är det dags för ännu ett besök på HC. Då är det diabeteskollen som ska göras. Men det är det enda som är inplanerat den kommande veckan.



Jag har äntligen kommit igång med mina promenader igen. Har varit alldeles för slö sista tiden. Skyller på värmen. Men nu börjar det ju bli lite svalare igen. Så nu blir jag inte så himla trött av värmen. Idag är det bara 20 grader här fast det är soligt. Skönt och alldeles lagom för mig.



Så nu ska jag ta med mig en kopp kaffe och sätta mig ute en stund.

Ha en riktigt skön söndag. KRAM

Kommentarer

  1. Veckorna rusar iväg även om man inte har några saker inplanerat i den.
    Ha en fortsatt fin söndag .
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Ja denna tid som går som ryk & drag...det är bara måndag och sen söndag direkt! Värmen har varit brutal här på ön så jag hoppas på svalare väder nu framöver.
    Kram från Titti

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen rolig syn

Äntligen Fredag

En liten varning