Nedräkning.Nedräkningen har börjat. Av de 10 dagar mina katter måste ha tratt på sig. Som jag berättade i min andra blogg på ab steriliserades alla 4 i fredags.
Sedan dess har jag haft kalabaliken i Bender här hemma. En smärre överdrift förståss.
Men det har varit en riktig cirkus. Och en oerhörd nervpåfrestning.

Men nu har de första dagarna lyckats snigla sig förbi. Bara 7 dagar kvar. Det ska man väl klara av utan allt för stora sammanbrott. (peppar, peppar, ta i trä)
Som min vän Any sa, det som inte tar kål på en härdar en. Om 7 dagar kommer jag att vara en riktig hårding. Garanterat.

Kommentarer

 1. Usch .. jag får riktiga flashbacks i minnet och kommer ihåg att jag efter ungefär halva tiden allvarligt övervägde att rulla in deras kroppar i en matta, tejpa ihop hela paketet och ställa dom i garderoben den återstående tiden!!!!

  SvaraRadera
 2. Oj, oj, oj, då är det fullt upp! Jag slapp tratten för husse tyckte så synd om mig så han var hemma och VAKade så jag inte skulle slicka på såret! Deco

  SvaraRadera
 3. Anybody: Låter verkligen som en riktigt frestande idé. Tack för det första fnisset den här veckan. Ja, sen i fredags faktiskt. Kändes skönt att få skratta lite. =)

  Dui och Deco: Känner STOR beundran för er husse! Att han orkade med vakandet. Jag tycker det är ett dygnet runt jobb även med trattarna på. =)

  SvaraRadera
 4. Du har aldrig funderat på bedövning? Det kan vara ett alternativ och medicinering skall göras enligt följande:
  Morgonen inledes med att du öppnar en burk Wiskas på morgonen - häll upp allt på ett fat och häll upp ett dricksglas whiskey åt dig själv. Till lunch upprepar du denna medicinering liksom till middag. Halvssex beställer du färdtjänst till Hemköp bredvid Systembolaget.Chaffisen skickar du in på systemet efter mer medicin medan du raglar in efter mer kattmat på Hemköp du får gå före det garanterar jag. Väl hemma så behovsmedicinerar du efter tycke och smak. Du bör dock inte använda tratt själv för det är svårt att ta in din medicin om du inte halsar den (du slipper iof diska glas.
  Konvalecensen kommer att tramstå som i ett töcken om du gör som jag säger - jag lovar och du kommer att väcka intresse hos dina grannar och får dina five minutes of fame som alla drömmer om.

  SvaraRadera
 5. Mjau, ojojoj! Vi håller tassarna för att det ska gå bra!
  LuddJamarKramar från Bröderna Bus

  SvaraRadera
 6. Och det gjorde det säkert! ;-)
  Kram från mamsen också

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

God Jul

Halloj

Svettigt